Karpuz Suyu :-)

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
karpuzsuyu.jpg

Amerika'da bir adam uzun uzun düşündükten sonra taze karpuz suyu içebileceği bir yöntem bulmayı başardı.
Meraklı adam dev bir karpuzu üsten kestikten sonra içindeki yenilecek bölümleri tek tek dışarı çıkarıyor.

İçi boşalan karpuzun altına matkapla musluk takan adam, çıkardığı karpuz parçalarını blenderde suya dönüştürdükten sonra su olarak karpuzun içine dolduruyor.

Başka karpuzların da içlerini suya çeviren adam onların suyunu da bu karpuza yerleştirdikten sonra buzdolabında soğuttuğu bu karpuzdan sürekli olarak buz gibi karpuz suyu içiyor.

Koca karpuz alıyorum ve blender yardımıyla suyunu çıkartıp afiyetle içiyoruz. Ya siz, hiç denediniz mi? Bu sefer hatta içine bahçeden topladığım şeftalileri ve arkadaşımın verdiği üzümleri de ekledim bir başka hava verdiler meyve suyuna.

Denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim. Evet belki buz gibi karpuz yemesi gibisi yok ama buz gibi karpuz içmesi de bambaşka.​

Yakında Vodka Karpuz Deneriz ßakaLım :)

uzun arastırmalardan sonra bılımsel gercegı bulduk = ))

baba aynı şekilde rakı kavun..tavsiye ederim..mükemmel..ama kavunun içini boşaltmıyoruz..

ben karpuz suyu cok ictim :) hakkaten tadıda süper yararlıymısta helal olsun :)

Arkada$Lar AsıL Mevzu Varmı Yokmu Onu Cözmeye CaLı$ıyoruz iSpikLe :-D

Yakında Vodka Karpuz Deneriz ßakaLım :)]

inan bana deer süper oluyo

istanbula geldiğimdew kanyon da en üst katta num num cafe var sanırım orda içmiştim

harika bi tadı var tavsiye ederim

baba aynı şekilde rakı kavun..tavsiye ederim..mükemmel..ama kavunun içini boşaltmıyoruz..

en koly onun ıcı bosaltılıyo ya bak baş kısmını kes al eline kasıgı daldır ortasına cekırdeklerı ıyıce temızle bas vodkayı koy buzluga ıyıce soguk olsun al sana super bı ıckı beachlerde 30 ytl den aşşagı satılmıodur bu haberın olsun ;)

alper bak num num cafede warmıs aga cok gerı kaldık demek kı hatunlar kolpa yapmıyomus : ))

inan bana deer süper oluyo

istanbula geldiğimdew kanyon da en üst katta num num cafe var sanırım orda içmiştim

harika bi tadı var tavsiye ederim

RekLam Yapmıyımda :D

iStanßuLun En İyi ßarLarında CaLı$tım.. FazLasıyLa Tecrüßem Var Ama..

Karpuz Suyunu iLk Defa ßu Ak$am iSpikten Duydum :-D

Valla deer ben gittiğimde içtim

bi 1 sene oldu

27 sinde geliyom zaten gidip bi daha içerim :durdurun

Bu gidişler normal su bulamayıp karpuz suyu içicek millet :p

Geri