Karne günü liseli kıza toplu tecavüz

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
YOZGAT'ın Yerköy İlçesi'nde, geçen cuma karne aldıktan sonra erkek arkadaşıyla buluşan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.E., gece eve dönüp, ailesine 3 kişinin tecavüzüne uğradığını bildirdi.

Yaşları 17- 20 arasında değişen tecavüz zanlısı 3 kişi gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Geçen cuma günü öğleden sonra karnesi alan lise öğrencisi E.E., daha sonra sonra erkek arkadaşı 17 yaşındaki O.B. ile buluştu. Rahatça konuşmak isteyen iki arkadaş, iddiaya göre okulun arka tarafında ıssız bir yere geçtikten sonra, bulundukları yere 19 yaşındaki Emre İ. ve 20 yaşındaki İbrahim K. gelerek, iki arkadaşı tehdit edip, E.E.'ye tecavüz etti.

9c6dybtaciz.jpg

Gece geç saatlerde evine gelen E.E., durumu ailesine bildirip, 3 kişinin tecavüzüne uğradığını öne sürdü. Ailesiyle polise giden E.E., polis tarafından Yerköy Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene edildi. Zanlılardan E.E.'nin erkek arkadaşı O.B. ifadesinde, E.E. ile yaklaşık bir yıldır arkadaşlık yaptığını belirterek, “Kız arkadaşım telefonla arayıp, aramızdaki kırgınlığın giderilmesi için okul önünde buluşmak istedi.

yozgat_tecavuz.jpg

Daha onra sakin bir yere gidip konuşmayı teklif etti ve okulun arka kısmına dolaşarak konuşmaya başladık. Bu sırada yanımıza gelen İbrahim K. ve Emre İ. beni tehdit edip. kız arkadaşıma tecavüz etti.Ben de korukup kaçtım” dedi.

yozgat_tecavuz2.jpg

Başlatılan soruşturmada E.E.'nin ifadeleri doğrultusunda O.B.'nin yanısıra, İbrahim K. ve Emre İ.'yi gözaltına alan polis, zanlıları nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Mahkemece tutuklanan zanlılar Yozgat E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

KaynaK

içerde gösterirler tecavüzü..delikanlımı şimdi bunlar.. kaçandan sevgili.yapandan delikanlı..oh ne ala..

Allahsız ŞerefsizLer BunLarın Anası Bacısı Yok Mu Acaba !?

delikanlıları yapsınlar bakalım nonoş içerde kimbilir klimi hanımı olcaklar şerefsizler

çakallar delikanlıyım diye geçinirler içerde damat koğuşuna düşünce görürüm ben onları...bide günahını almayayım ama kızda pek sağlam gibi gelmedi bana...

şerefsizler yaa..alayını kesip münasip bi tarafa tıkılıyacaksn...

beyler bu ulkenin tek sevdigim yanı
simdi insallah geceden sabaha kadar su ikisini bi gusel ibos la emos yaparlarda bunu yapan adama binlerce kes razı olsun deriz
simdinormalde bunlara kufrederdim ama bi laf olur herkes anlamıstır bunların organlarını ( kulak burun ...:) kesmek sart sonrdada bi gusel gesdiriceksin cıkartıcaksın ( ben ankaradayım) cin cine orda bulucaklar ki bunu herkes gorup ona gore hareket edicek
bazen cidden hani tam olmasada seriatı istio insan ( yanlıs anlamyın bende demokrasi taraftarıyımda) simdi seriat olsa bu arkadaslar artık arka das olurlardı neyse sinirlendim kusura bakmayın

Bu haberlerde bu olaylara alışmamıza neden oluyor bigün gelirde herkes tecavüzü normal bişeymiş gibi görmeye başlarsa bunun asıl neden bu olayların gazetelerde boy boy fotolarla ifşa edilmesi olur.Bi bakıma psikolojinin alışması durumu kayıtsız kalmak

Sizin Ben Sıfatınızı ŞekLinizi ÇibiLiyetınızı S...Kansız İtLer..Ayrıca O Kaçan SevqiLi Bozuntusununda......

bu şerefsizler hapiste çürürler inşallah :mad:

ben anlamıyorum kıza tecavüz etcekler erkek arkadaşı korkup kaçıyor ne biçim adamlar var

insan demeye utanıyorum bunlara

Geri