Karnı ağrıdı, öldü

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Karın ağrısı şikayetiyle 3 kez hastaneye götürülen ilköğretim öğrencisi 10 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Niğde'de karın ağrısı şikayetiyle 3 kez hastaneye götürülen ilköğretim öğrencisi 10 yaşındaki Nilay Tuncer, ağrı kesici ve antibiyotik verilip evine gönderildikten 6 gün sonra hayatını kaybetti. Nilay Tuncer'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

İlköğretim 5'inci sınıfa giden Nilay, geçen hafta karın ağrısı şikayetiyle annesi Şule Tuncer (41) tarafından Doktor Doğan Baran Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Nilay Tuncer'e hastanede 'soğukalgınlığı' teşhisi konuldu, ağrı kesici ve antibiyotik verildi.

3 KEZ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
İlaçları kullanmasına rağmen iyileşmeyen Nilay, 3 kez aynı hastaneye götürüldü. "Birkaç gün sonra iyileşir" denilen Nİlay her seferinde eve gönderildi.
Evde durumu daha da kötüleşen Nilay Tuncer, hayatını kaybetti.

'KARIN AĞRISINDAN İNSAN ÖLÜR MÜ?'
Ölüm nedeninin belirlenmesi için Nilay'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kızlarının ölümünden doktorları sorumlu tutan anne Tuncer, "Karın ağrısından insan ölür mü? Kızım acıdan kıvrandı. Doktorlar 3 kez ?bir şey yok' diyerek ağrı kesici ve antibiyotik verdi. İlaçları kullanınca kızım daha da kötü oldu. Kollarımda ağzından ve burnundan kan gelerek öldü" dedi. Otopsi sonucunun yaklaşık 2 ay sonra çıkacağı belirtilirken Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 674422_detay.jpg
    674422_detay.jpg
    13.6 KB · Görüntüleme: 55
teşekkürler

hatırlıyorum da benim de bir ara kötü ağrıyordu yürüyemez duruma geldim aile doktoruna gittim fln. hap verdi bi çözüm olmadı bi daha gittim tahlil fln istedi benim de yemedi buna :) akşam yatarken pet şişeye sıcak su koydum karnımın üstüne koyarak uyudum sabaha bobma gibiydim sonrada çok şükür daha birşeyim yok .. Bu arada Allah sabır versin ailesine..

Geri