Karl Taylor - Introduction To Photography (New Links)

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
Vvp5O.jpg

Karl Taylor - Introduction To Photography
mpeg4 yuv420p 496x288 25.00 fps | ac3 48000 Hz stereo 192 kb/s | 701 MB
Genre: Video Training

SLR fotoğrafçılığa başlamak için adım yaklaşım derinlikli bir adım.Tam yaratıcı kontrol için manuel modda kamera hakim. Lensler,alan ve çekim hızı derinliği hakkında bilgi edinin. O GörüntülerÇarpıcı manzara yakalar ve Adım Adım teknikleri gösterdiği gibiKarl izleyin.

Bu DVD üzerinde öğrenecek: sadece bazı Temel Fotoğrafçılıkkompozisyon tekniklerini uygulamak Yaratıcı Kompozisyonfotoğraflarınızı Simply Outstanding Olağan gelen LEAPOLABİLİR!
Anlamak Işık fotografik Aslında sizin
Fotoğrafta Işıkve Etkileri ana türlerini kavramak tarafından Olanaklarının yepyeni bir dünya keşfedin.
Bu sana son yavaşladı mı
Eğer Açıklıklar &Perde Hızları, hayır daha fazla endişelenmeyin.
Karl oraya bircoşku ile var ve Manuel modda deneme başlayacak olabilirherhangi bir karışıklık değiştirilmesi için
SLR fotoğraf makinesi
Bu çekirdek Kontrolleri size yürüyor!
Nasıl Kameralar olursa olsun ne kadar
Onlar Maliyet tüm iş Kabaca Aynı şekilde, Kameralar çalışın.Harika bir haber gerçekten iyi fotoğraflar elde etmek için ekipman fazla para harcamak zorunda kalmamasıdır.Kameralar basit mekaniği tarafından anlaşılması nasıl nasılBenzer Onlar ve Nasıl tüm sizde iyi çıkmak CAN olduğunu farkçalışmasına yardımcı olur. * Manzara Muhtemelen Fotoğrafçılıkfotoğraf Tema En popüler türü, ANCAK ne Aslında mükemmel birmanzara Fotoğraf katkıda bulunur? Karl bütün ortaya çıkarır!
Eylem Eylem Fotoğraflarında Yaşatmak yakalama,
BT Eylemdondurulması konusunda hepsi değil.
Bazı basit ayarları ve birkaçProfesyonel Fotoğrafçılık İpuçları uygulamak tüm Fark yapacak.
Optik, Lensler & Odaklama Hiç sizin Kameranın objektififotoğraflarınızı Nasıl Etkiler düşünün için Durduruldu mı?
Farklılens Görüş açısını değiştirme keşfetmek ve nasıl ortaya çıkanbakış açısı Kesinlikle Fotoğrafçılık sonuçları dönüştürmeye CANnasıl.
Alan Fotoğrafçılık Derinliği metin Kitaplar sizin için geçmişte bu karıştı mı o zaman heyecanlanmak için hazırlar.
Karlaçık öğretim diyafram ve enstantane hızları arasında önemli bir bağlantı gösteren tamamen anlaşılabilir alan derinliği sağlar.

Temel Bilgiler: Bu size yaratıcılık keşfetmek size Fotoğraf ÇekmeHer zaman alacak.
Manuel Your Kamera Kullanımı Neredeyse her şeyi gerçekten öğrenmek gibi bir şey!
Bir fotoğrafçı hızlasonraki seviyeye yana ve yukarı doğru hareket olacak gibi birlikte tüm yapı taşları koymak ve bazı uygulama ile zaman, fotoğrafçiçeği ve yeteneklerinizi olacak.Stabilizatör kullanılmadan OBisiklet Ride öğrenin!
ISO Çözünürlük ve Gerçekte Complicatedbu değil midir. Eğer manuel modda kamera ile daha uyumlu hale geldikçe, ISO ve fotoğraf çözünürlüğü temel bir anlayış herhangi birdurumda en iyi sonuçları yakalama sizin anlayış yardımcı olacaktır.

6UVKz.jpg

Download:

file 5084375.rar download Extabit.com - file hosting Taylor - Introduction To Photography.part1.rar
file 5084373.rar download Extabit.com - file hosting Taylor - Introduction To Photography.part2.rar

Geri