Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
komikaze.net reklam olmuyor öylemi.peki benim actığım konularda reklam oldugu icin değiştirmem söyleniyodu.neyse reklam olmuyorsa bundan sonra bende silmek icin uğraşmam
cecemani evt reklam oluyo infatuate yaptıkları uyarılıp bundan sonraki resimlerinide reklamsız ekliycektir yeni olmasını ve uyarılmasını beklemeden gerginlik yaratmamalısın insanlar bilmeye bilir dogal birşey sende zamanıda demekki bilmiyordun darkın uyarısıyla ögrenmiş oldun degilmi?
solariz beni yanlış anladınız ben gerginlik yaratmak icin düzeltmen gerekir demedim sadece konusu kapanmasın diye söyledim.uyarı biçimim yanlış anlaşıldı galiba kusura bakmayın.
sorun zaten yoktu.yeni oldugunu bilmiyordum kullanıcı başlığın DARK'S ANGEL 1000 mesajı gecmeyen üyeler bu başlığı değişiremiyor mesaj sayına bakmamıştım.kullanıcı başlığının değişmesi nasıl kabul edildi bilmiyorum?sana karşı bir tavrım yoktu sadece konun kapanmasın diye uyarmıştım.yanlış anlaşıldım.