karikatürler =)))

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
2zhqsti.jpg

44uouwh.jpg

2a9z4mg.jpg

2q2qrsw.jpg

4dya93a.jpg

47t3ay9.jpg

34hg8w6.jpg

483blfs.jpg

4dx43tl.jpg

42upkcw.jpg

47a37r5.jpg

:D
hepsi cok guzel elinesaglık

Harİka KarİkatÜrler Elİne SaĞlik

KardeŞ GÜzel KarİkatÜrler Fakat Bİr KaÇ Tanesİnde Reklam Var.konunun Kapanmamasi İcİn Reklamlari Sİlmen Gerekİyor.elİne Saglik

bunlar reklama girmiyor cecemani sadece çizenlerin emeklerine saygı için altında isimleri ve siteleri yazabilir.

Dark_Angel' Alıntı:
bunlar reklama girmiyor cecemani sadece çizenlerin emeklerine saygı için altında isimleri ve siteleri yazabilir.

komikaze.net reklam olmuyor öylemi.peki benim actığım konularda reklam oldugu icin değiştirmem söyleniyodu.neyse reklam olmuyorsa bundan sonra bende silmek icin uğraşmam

cecemani evt reklam oluyo infatuate yaptıkları uyarılıp bundan sonraki resimlerinide reklamsız ekliycektir yeni olmasını ve uyarılmasını beklemeden gerginlik yaratmamalısın insanlar bilmeye bilir dogal birşey sende zamanıda demekki bilmiyordun darkın uyarısıyla ögrenmiş oldun degilmi?

solariz beni yanlış anladınız ben gerginlik yaratmak icin düzeltmen gerekir demedim sadece konusu kapanmasın diye söyledim.uyarı biçimim yanlış anlaşıldı galiba kusura bakmayın.

sorun zaten yoktu.yeni oldugunu bilmiyordum kullanıcı başlığın DARK'S ANGEL 1000 mesajı gecmeyen üyeler bu başlığı değişiremiyor mesaj sayına bakmamıştım.kullanıcı başlığının değişmesi nasıl kabul edildi bilmiyorum?sana karşı bir tavrım yoktu sadece konun kapanmasın diye uyarmıştım.yanlış anlaşıldım.

dark angel eşim oluyo cecemani, bu sebepten kullanıcı başlığım dark's angel..
neyse sorun yok artık ii forumlar sana =)

Güzel Karikatürler =) ElleriNe SağLık.

MükemmeL :D

Geri