Karikatür Alt Bölümü Açılsın..!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Özellikle son haftalarda Komik-İlginç Resimler bölümü çok rağbet görüyor...
Ve Karikatürler bu bölüme açılıyor;yapılan paylaşımları doğru dürüst kimse göremeden üstüne yeni paylaşımlar geliyor...
Ben bu kalabalığı azaltmak için Geyik&Mizah yada direk Komik-İlginç Resimler bölümüne alt bölüm olarak "Karikatürler" bölümünün açılmasını öneriyorum...

Güzel bir öneri bencede açılmalı

bunu bende düşünmüştüm bencede olabilir çünkü son zamanlarda karikatür konuları açılıyor ama beni düşündüren +18 karikatürlerde oluyor bu nasıl olur
+18 geyiklere açılırsa bu sefer karikatür bölümü açmanın bir espirisi olmaz ama karar yine yönetimin

bunun için bana pm atman yeterLiydi :) birazdan komikresimlerimin altına acıcam sabit konu olaraq oraya karikatürleri ekleyebilirsin

bende toparlayayım bütün karikatürleri onun altında olurmu?

εگмεя' Alıntı:
bunun için bana pm atman yeterLiydi :) birazdan komikresimlerimin altına acıcam sabit konu olaraq oraya karikatürleri ekleyebilirsin

bende toparlayayım bütün karikatürleri onun altında olurmu?

Sabit başlık demıyor ayrı bölüm istenıyor:)
Sabıt başlıkda olursa konular kaybolur gıder.Hiç bir değeri kalmaz.

Yani kimse sabit başlıga karıkatür eklemek istemez.Ayrı bır konu acarsa cok
daha fazla ilgi görür ve değeri bilinir.

Onun için en iyisi ayrı bir bölüm eklenmeli

İyi forumlar :)

konu yönetimede sorulup acılmıştır

evet bencede ayrı bölüm açılsa daha iyi olur

Daha fazla alt başlık açılırsa çok karışık olur bana göre gereksiz şu an için komik resimler yeterli diye düşünüyorum

açılmş lazish ellerine saglık güzel fikir açılmışta zaten

ewt karikatür paylaşımı çok fazla ama şimdi alt bölüm açılırsa normal bölümde pek bişey kalmaz gibi gelio bana o yüzden karamsarım. . . bilmem yönetim ne derse artık :p

hayırlı olsun bakalım sorun hallolmuş sanki ;)

tam istediğime ulaşamadım gibi çünkü gerçekten çok fazla karikatür paylaşımı olacaktır ve sabit başlığa her girdiğinde sayfaları atlamak gibi şeylerle uğraşacağına bi alt bölüm açılsaydı bence daha olumlu olurdu
ama yinede elinize sağlık
karar yönetimindir,
saygılarımla..

arkadaşlar geyık bolumünün adı mizah ıken yanı bundan 2-3 ay önce boyle bir başlık vardı.

Ama şimdi ismi değişti ve 4 bolum oldu.MEsela fıkralar bölümü acıldı.Önceden sabit bir başlık altından veriliyordu.Artık oyle değil.
Aynı zamanda karıkatur sabit başlıgıda vardı ve butun karıkatürler oraya eklenıyordu O başlıkda kaldırıldı ki komik ve ilginç resimler altında karikatürler verilebiliyor.

Şimdi biz cok hızlı büyüyen bır site olarak geriye gidiyoruz bu sabit başlıkla.

Ve burdan kınıyorum :)

Karıkatur eklemek isteyen şimdi o başlıgımı kullanacak ınanamıyorum :)
Ben kullanmam şahsen =P

J@CK@L' Alıntı:
Şimdi biz cok hızlı büyüyen bır site olarak geriye gidiyoruz bu sabit başlıkla.

Ve burdan kınıyorum :)

Karıkatur eklemek isteyen şimdi o başlıgımı kullanacak ınanamıyorum :)
Ben kullanmam şahsen =P

Ben kullandım ve eğer yeni bi bölüm açılmassa yine kullanacağım(mecbur)
ama o kadar da önemli değil benim ilk amacım karikatürlerin diğer normal resimlerle ayrılmasıydı...

Ben bugüne kadar attığım hiç bir adımı yönetime sormadan yapmamıştım

Vede dün ki sabit konu başlığıda yönetime sorularaq açıLMIŞ BİR konu idi

ama üstüme gelmeqte ısrarlısınız vede konuyu indiriyorum.oqe rahatlayın hepiniz :goz:

iyi forumLar

canın sağolsun εگмεя
dediğim gibi bu sabit başlık benim için bu kadar da önemli değildi
herkesin bildiği bir söz vardır:
"ya Hep ya Hiç"
gerçi konuyu bu kadar büyütmeye de gerek yok
ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim..

Geri