Kardemir Karabükspor 0-1 Fenerbahçe [STSL 32. Hafta]

Çalanın gözü çıksın yyıldırayy : ) Güzelmiş ellerine sağlık

Yine 17 takımı üz FENERBAHÇE'm

Allah'ın izniyle alacağız bu maçı

Başarılar FENERBAHÇEM !

Tebrikler FENERBAHÇEM.

Ulan buca attığın dakikada golü yedin ya helal olsun.

Bi maç ancak bu kadar güzel satılır.

Volkan Demirel'den olay sözler!..

Volkan Demirel, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maç olduğunu ve 1-0 galibiyet elde etmekten de mutluluk duyduklarını söyledi.

Sona yaklaştıkça güzel futboldan çok skorun önemli olduğu haftaların başladığını anlatan Demirel, şöyle konuştu: ''Rakibimizle başa baş gidiyoruz. Güzel bir lig geçiriyoruz. Tabii ki bütün ipler bizim elimizde. Bu kozu da en iyi şekilde kullanarak, sezon sonunda özlenen, beklenen şampiyonluğu elde edeceğiz diye tahmin ediyorum.

Gerçekten saha içinde ne yaptığını, ne zaman gol atması, ne zaman defans yapması gerektiğini bilen bir takım var. İnşallah son iki maçı da kayıpsız geçirerek, şampiyonluğa ulaşacağımızı tahmin ediyorum. İsterse bütün Türkiye 'Trabzon' diye bağırsın biz Fenerbahçeliler kendimize yeteriz.'' Fenerbahçe'ye karşı bir antipati duyulduğuyla ilgili soruyu futbolcu Volkan, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğünden kaynaklanıyor'' şeklinde yanıtladı.

Lugano da Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini, ancak bu kadar da zorlanacaklarını düşünmediğini söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında çok sert bir takıma karşı mücadele verdiklerini belirten Lugano, ''Bu galibiyet, bu kadar sert bir takıma karşı alındığı için çok daha değerli'' diye konuştu.

Lugano, bu sezon şanslarını nasıl gördüğü yönündeki soruya, ''Bu sezon, geçen sezonla benzerlik taşıyor. Trabzonspor da Bucaspor karşında zorluk çekti. Bu da ligin kaliteli ve zor olduğunu gösteriyor'' yanıtını verdi.

Faullü oynayıp oynamadığı sorusunu ise Lugano, ''Bazı zamanlarda formam çekildi, bazen boğazımdan müdahaleye maruz kaldım. Bu pozisyonlara bazen düdük çalındı, bazen de çalınmadı'' diye yanıtladı.

Volkan Demirel'den olay sözler!.. - Milliyet.com.tr

Yemişim feneri bu sene Trabzon şampiyon :)

ne kadar zor olsa da kalan maçları da kayıpsız atlatıp şampionluğa ulaşıcaz

Gökhan'dan ağır itham!

Karabük-Fenerbahçe karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına giderken eliyle para işareti yapan F.Bahçe’nin milli futbolcusu, rakip oyunculara teşvik primi aldıklarının imasını yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; Karabüksporlu futbolcuların karşılaşmanın ilk yarısındaki dirençli futbolu, Sarı-Lacivertli oyuncuların sinirlerini gerdi. İlk 45 dakikada güçlü rakibi ile korakor bir mücadele örneği sergileyen ve zaman zaman tehlikeler yaratan ev sahibi takımın futbolu, Sarı-Lacivertliler'i şaşırttı.

"NE KADAR ALDINIZ?"

Karşılaşmanın ilk yarısının bitiminde Fenerbahçe’nin sağ kanadında oynayan Gökhan Gönül soyunma odasına giderken Karabüksporlu meslektaşlarına büyük tepki gösterdi. Eliyle para işareti yapan ve “Ne kadar aldınız?” diye bağıran milli futbolcu, soyunma odasında girerken de bu tepkisini sürdürdü.

Gökhan'dan ağır itham! - GAZETEVATAN.COM

'Zor ama güzel'

fft1mm1427427.jpg

'Zor ama güzel'

Sarı-Lacivertliler'in teknik patronu Aykut Kocaman son derece dirençli bir rakiple oynadıklarını belirtip, “Çok zor oldu ama anlamlı bir galibiyet aldık” diye konuştu

Karabükspor engelini tek golle geçmeyi başaran Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman çok zor geçen bir deplasmandan üç puanla döndükleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Karşılaşma öncesi ve içi zorluklarla dolu bir maç oynadık. Özellikle bugün biraz daha dirençli bir rakiple karşılaştık. İlk yarıda güzel bir futbol ortaya koydular. Mücadelenin ikinci devresinde ise herşey değişti. Gol için biraz daha yüklendik. Adam eksiltip, kenarlara gidince amaçladığımız gole ulaştık” ifadesini kullandı.

‘Üstesinden geleceğiz’

Ligde kalan iki karşılaşmanın son derece zorlu geçmesini beklediğini açıklayan Aykut Kocaman, şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Görünen o ki, ligin kalan maçları daha zor geçecek. Doğal olarak rakipler, lideri devirme arzusuyla yanıp tutuşuyorlar ve sahada bu amaçlarını gerçekleştirebilmek uğruna canla başla mücadele ediyorlar. Ama oyuncularımın bunun üstesinden geleceklerine inanıyorum. İki maçı da firesiz geçip, mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Kaynak

alacaklar bu sene şampiyon fener Hayalet41 (barışguder) hacı yazıları puntolu kalın yazarsan daha güzel olur hea birde resimlerle desteklersen bence okunması ilgi çekmesi için öneri...

yazıların puntosunu ayarlarım önerin için sağol ama şu resimle desteklemeyi nasıl yapıcam onu tam bilmiyorum onu da becerebilirsem sanırım iyi olcak :)

aykut kocamanın resmini ekleyebilirsin google görsellerden bulup koyabilirsin ama dikkatli ol google görsellerde hackırlar cirit atıyormuş.habercilik anlayışı (:)resim illa olacak burası türkiye ...

haber ilgi çeker okunur eline sağlık o yüzden dedim konu baltalandı gibi oldu ama kusura bakma (:)

aykut kocaman bu sene kupayı alır parası bol her halukarda (:)

yazıların puntosunu ayarlarım önerin için sağol ama şu resimle desteklemeyi nasıl yapıcam onu tam bilmiyorum onu da becerebilirsem sanırım iyi olcak :)

Renktaş ayıpsın
İtina ile öğretilir
Hatta iste benden bir resim sana kendim tasarlayım :)

Geri