Kardeşlerimin dikkatine

MORLOG

New member
Reaction score
0
kardeslerim bu yazacaklarım yanlızca kendi düşüncem ve sizlerle paylaşmak istedim acaba düşüncemde haklımıyım yoksa haksızmı???

arkadaşım tarafından bana gelen bir as teğmenin maili ruhu şad olsun 1,5 sene önce tunceli kırsalında hainlerin pususundan sağ çıkmayı başaramamış ve şehitlik mertebesine erişmişti.Aslında kendinin şehit olması bir yana arkadaşıma şehit olmadan önce yollamış oldugu mail vardı bu benim aklımda yer etti bir kısmı şöyleydi

Arkadaşlarım pkk yandaşlarının piyasaya sürmüş olduğu ürünleri almanız bizlere dağda kurşun olarak geri dönmektedir....

bu sözünden bende şu düşünceye vardım yanlış anlamayın

biz kimin pkk yandaşı olduğunu çok iyi biliyoruz sanatçılardan iş adamlarından gibi en basidi pkk yandaşı sanatçılara prim kazandırmamalıyız aranızda şunları düşünen olabilir ' ben sadece onların sanatçı kişiliklerini seviyorum' saygı duyarım ama buda aynı yola çıkmazmı
çünki düşünün izlediginiz yada radyoda dinlediginizde onlara reyting dolayısı ile yine para kazandırmıyormuyuz
bunu geçelim peki ya bu siz dinlerken başkalarına reklam yapmanız ayrı bi konu ve neticesinde bu düşüncelerden haberi olmayan kişilerde sizlere uyup dinlemesi sonra fanatiklik derecesine ulaşması daha sonra onların kahbece düşüncelerini benliğinde yer etmesi ve neticesinde ise ya sempati duyması yada dağa çıkması

yine aynı sonuç değilmidir inşallah neler hissettiğime kelimeler tercuman olmuştur bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla

Geri