kardeşlerim bi yardım !!

snıper

New member
Reaction score
0
ya pc'de srekli update sorunu çıkıyo.herşeyi denedim ama bir türlü gideremedim şu sorunu.Herkes farklı farklı bişiler yazmış tam olarak bilen birisi varsa lütfen yardım edebilir mi ? şimdiden teşekkürler:victory

bence otomatik uptade i kapat rahatla kardes yoksa orjinal yapsanda cikar bence o sorun yeniden format atip orjinal yaparsan anca olur

Bilgisayar doğrudan Internet'e veya evdeki bir ağa bağlanıyorsa (ve işyerindeki bir ağa hiç bağlanmıyorsa), Windows Update'in çevrimiçi duruma geçerek güncelleştirmeleri alabilmesi için, Internet Explorer'ı yerel ağ (LAN) ayarlarını otomatik olarak algılayacak şekilde ayarlamanız gerekir. Bunu yapmak için buradaki adımları izleyin:

1. Başlat düğmesi ve ardından Internet Explorer'ı tıklatarak Internet Explorer'ı açın.
2. Sırasıyla Araçlar düğmesini, Internet Seçenekleri'ni, Bağlantılar sekmesini ve ardından Yerel Ağ Ayarları'nı tıklatın.
3. Otomatik yapılandırma'nın altında Ayarları otomatik olarak algıla onay kutusunu seçin ve Tamam'ı tıklatın.

vala saolun deniyim bi inş. olur

arkadaşlar benim bi sorunum daha varya :D yormuyorumdur inş. ya dosyaları mesela pc'den usb belleğe fln aşırı yavaş kopyalayo bunada bi çare bulursanız sevinirim ..

o bilgisayardna kaynaklanıyo onun için yavaş atıyodur benim de yavaş atıyo

yok ya normalde hızlıydı bi aralar regedit ten fln ayar yaptım pc nin hızlanması için diyorum acaba ondan mı kaynaklanıo ondan sonra oldu çünkü,ordan yaptığım ayarları nasıl sıfırlayabilirim ya ??

Önceden hızlıydı dediğine göre USB 2.0 kullanıyorsun diye tahmin ediyorum. USB 2.0 sürücülerini sisteme tekrar yüklemeyi dene. Registry ayarlarından olduğunu sanmıyorum. USB Portları 1.1 veya 2.0'dır. USB 2.0 Portlar USB 1.1'i de destekler. USB Portları'nın sürücüleri USB 1.1 olmuşsa dediğin gibi yavaşlama olabilir.

veya,

Sadece USB 1.1'i destekleyen bir USB Çoklayıcı kullanıyorsan ve USB Belleği bu çoklayıcıya takıyorsan, USB 2.0 hızındaki USB Bellek hızını düşürerek USB 1.1 standartlarında çalışır.

USB 2.0 Bellek'lerin kendi aralarında kalitelerine göre yazma ve okuma hızlarının değiştiğini de eklemek isterim.

bilgin için teş. kardeş

Geri