kardeşler yardım lütfen

mc_hush

New member
Reaction score
0
internette gezinirken,oyun oynarken,müzik dinlerken falan birden pc donuyor ve monitör kapanıyor ama kasa açık.Mesela netten bişey inerken iniyo ama monitör kapanıyo ışığı yanıp sönüyo yardım lütfen......

kardes büyük ihtimalle anakart fazka kasınca yapıyor bi zamanlar bende de vardı arasına 150 lira skısmıstı cıkardım oldu gecmiş olsun

kardeş öncelikle cevap verdiğin için sağol ne biliyim ya sinir oldum mesela 2 tane internet sayfası açık birini aşağı alıp diğerine bakıyım diyom pat böyle oluyo

aynen usta fazla kasıntı yapınca oluyor pc aksama kadr acık kalsa bos ken bişey olmaz ama yorucak bi işlem yapınca direk donar benim tahminim anakart

anakart bozulunca falan mı bu böyle oluyo yada eskiyince falan mı?anakartım ıntel pentıum D(CPU) 3.20 GHZ virüs le alakası olurmu kardeş

hocam o kadar anakart arızasımı war yeryuzunde :S

hocam sen oncelkle tune up 2009 programı ındır kur pcne pc nı bı temızlesın registry kayıtlarını duzenlesın pc'de hantallasma donmalar işletim sisteminin uzun zmanlı kullanımından we zamanla bozulmasından meydana qelır...

oncelıkle aklımızdan bu tur sorunları astıgımızı warsaymak için dedıgım işlemi yapalım...

bu sorununu halletmesse temiz bir format işlemini deneyebilirsin...(bu en garanti çözüm olucaktır...)

eğer buda sorununu çözmez ise heee işte o zaman makinede bı problem olablır...

ona o zman bakarız sen sımdık bahsettiğim yazılımı kullanark işletim sistemini onarmayı bir dene... olmaz ise format at..oda olmassa yaz buraya bız ılgılenelim... ;) kolay qelsın...

allah razı olsun yardım eden herkezden bende tune up 2008 var ama turkce yaması yok pek anlamıyorum onun için de pek kurcalayamıyorum yamasını bulıyım inşallah çözülür kardeş

türkçe yaması forumda war programlar bölümünde arama yaparsan bulursun sanırım...

tamam kardeş buldum indiriyorum ne yapıyım peki tune up ta anlatırsan sevinirim kardeş bide bişe daha sorcam ya mesela forumda dolasırken yeni pencerelerde arkadas siteleri yok travian oyun falan gibi pencereler acılıyo ona bi çözümün var mı?

arkadasim öncelikle
baslat>calistir>%TEMP% ( TAMAMEN BOSALT)
cc clenaer TR programini indir fazla kasmadan ince ayar verecek rahatlatacakdir
pc yi gereksiz dll lerden acilmasini istemedigin pencereler varsa internet explorer kullaniyorsan extra >özellikler>add-ons kullanilmasini istemedigin programlarla ilgili olanlari sil
ekran kartinin sürücüsünü yenile !!
BILGISAYARINDA baslangicda cikan programlari strg+alt+dell TUSUYLA görev cubugu sayesinde takip edip olduklari yerden servislerini durdur,(WINDOWS SERVISLERI HARIC)
FORUMDA iyi bir virus tarayici programini indirip (MESELA G DATA totalcare 2009 Tavsiye ederim ) SCANN YAPDIR
INTERNET Explorer kullaniyorsan WERSIYONU YÜKSELT 8 VERSIYONU kullan tüm UPDATE LERI HOTFIXLERI OTOMATIK UPDATE yapsin,, bilgisayarina bulasmis baska bit trojan ,malware olmussa da ANTI TROJAN elite PROGRAMI INDIRIP kullan,, ayrica bilgisayarina GDATA Boot cd INDIRIP ( HEPSI FPRUMDA MEVCUT ARAMA CUBUGUNDAN RAHATLIKLA ULASABLIRSIN) BILGISAYARINI boot cd ile acip virus scann yapdikdikdan sonra cam GIBI olmazsa EN YAKIN pencereye dogru git pencereyi ac VE bilgisayarini asagi at. yada formatcilarin DEDIGINI YAP :)

arkadaşım anlattıklarına bakarsan çözüm çok basit mönitör başka bir mönitör dene görecen düzelecek

Geri