Format attığı CD'de varsayılan sistem yöneticisi belirtilmişse onun şifresini ister doğrudur, şifreyi boş geçmeyi denesin, sistem açılırsa denetim masasından kullanıcı hesaplarına girerek kendi administrator hesabını oluştursun, kendi hesabıyla oturum açıp eskisini silmeyi denesin ama bu gibi durumlarda eski hesap kurulumla geldiği için silinemiyor, yetkileri kısıtlanabiliyor veya devredışı bırakılabiliyor, bilginize...
Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Bilgisayar Yönetimi >> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar >> Users bölümünden bahsettiğin hesabın yetkilerini sınırlandırabilir veya hesabı devredışı bırakabilir. Kendi administrator hesabını yaratmadan bahsettiğin hesabı iptal ederse Windows'u açamaz.
Önce kendi administrator hesabını açıcak, sonra pc'sini yeniden başlatıp kendi administrator hesabından Windows'a giriş yapıcak, sonra dediğim rotayı izleyip eski hesabı devredışı bırakacak.
Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Bilgisayar Yönetimi >> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar >> Users
Bunlar işe yaramazsa başka bir Windows Kurulum CD'siyle format atmasını öneririm, forumda sürüyle var.