Karayalçın Gökçekle düello yapmaktan korktu

hacKKiller

New member
Reaction score
0
Karayalçın Gökçek'i reddetti
"Düello yarar sağlamaz"

KAPAHAHDD.jpg

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Ankara için bir yarar sağlayacağına inanmadığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir TV programına katılmayacağını söyledi.

Karayalçın ve beraberindeki partililer, Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli'yi makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Murat Karayalçın ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgilendirdiğini belirtti.

Karayalçın, Ankara için acil eylem planı hazırladıklarını ifade ederek, Ankara'ya verilen Kızılırmak suyunun arıtılması, metronun bitirilmesi, 20-25 bin kişiye istihdam sağlanması gibi konuların öncelikli projeleri arasında yer aldığını söyledi.

Ankara'da 60 adet miting düzenlemeyi hedeflediklerini bildiren Karayalçın, çalışmalarını eski CHP Genel merkezi binasında sürdürdüklerini belirtti.

Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli de Karayalçın'ın aday olmasıyla heyecan duyduklarını ifade ederek, ''Siz sosyal belediyeciliğin önünü açtınız. Yerel seçimlerde sandığa sahip çıkacağız'' dedi.

Türkiye'nin sıkışmış durumda olduğunu öne süren Adıbelli, bu çerçevede 29 Mart'ın çıkış noktası olacağını söyledi.

-''DOĞALGAZ, ANKARA İÇİN ÇOK STRATEJİK''-

Karayalçın, bir gazetecinin, ''Eski Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Veysel Karani Demir'in istifasını nasıl değerlendirdiğini'' sorması üzerine, istifanın bir zorunluluk olduğunu kaydetti.

Yaşanan olayın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin atamaları ve yönetim kadrosunun niteliğini ortaya koyması açısından değerlendirilmesi gerektiğini savunan Karayalçın, çok teknik konulara niteliksiz kişilerin getirildiğini öne sürdü.

Doğalgazın Ankara için çok stratejik olduğuna işaret eden Murat Karayalçın, doğalgazın asla özelleştirilmemesi ve ticarete konu olmaması gerektiğini söyledi.

Karayalçın daha sonra Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masum Türker'i makamında ziyaret etti.

Karayalçın, bir gazetecinin, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir TV programında düello yapma teklifini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki soruya karşılık, '''Ankara için bir yarar sağlayacağına inanmadığım için Melih Gökçek ile bir TV programına katılmayacağım. Düello sözcüğünden çok memnun değilim. Yarışma sözcüğünü tercih ediyorum. 29 Mart'ta 19 siyasi parti ile seçim yarışı yapacağız'' diye konuştu.

AA http://www.haberturk.com/haber.asp?id=119302&cat=110&dt=2009/01/05

yusufyusuf durumu olmasın sakın

emin ol yusuf konusunu melih gökcek den daha iyi kimse bilemez. kemal kılıçdaroğlu ileyaptuığı tartışmayı camın dışından çeken bir kanalda izledimde . yumruğunu sıka sıka bir hal oldu. kimse görmesin diyede tam arkasında sıkıyordu. tam yusuf bölgesinde

ayrıca ben melih gökcek yi savunanları anlamıyorum. adam hırsız işte daha neyini savunuyorsunuz. hırsızı savunandan herzaman şüphe ederim ortaklığı mı var diye

emin ol yusuf konusunu İ.M.G den daha iyi kimse bilemez. kemal kılıçdaroğlu ileyaptuığı tartışmayı camın dışından çeken bir kanalda izledimde . yumruğunu sıka sıka bir hal oldu. kimse görmesin diyede tam arkasında sıkıyordu. tam yusuf bölgesinde

ayrıca ben İ.M.G yi savunanları anlamıyorum. adam hırsız işte daha neyini savunuyorsunuz. hırsızı savunandan herzaman şüphe ederim ortaklığı mı var diye

kılıçdaroğlu hakkında yapılan suçlamaların daha hesabını verecek melih gökçek onun yakasını bırakmaz hesap vercekk

melih gökçek soyduğu ankara halkına hesabını versinde...
hırsız adam hesap soracakmış
güldürmeyin beni
hırsızın nesini savunuyorsunuz

yusufyusuf durumu olmasın sakın

komik duruma düşme arkadaşım, ya git bir daha izle tartısmayı ya da laf kalabalıgı yapıp vakit calma.

kılıcdarogluna iftirayı atanlar, burda konu acmıstı, kılıcdaroglu yine belgelerle ispatlayınca iftira attıklarını, konuyu acan ve burda devamlı iftira atan kullanıcılar konuya ugramaz oldu, yazmaya utandılar .

ya sen hiç bir seyi takip etmiyorsun, ya da okunulanları ve izlenenleri cok taraflı olarak degerlendiriyorsun ya da anlamıyorsun.

melih gokcek dedigin belediye baskanıda anca mahalle aralarındaki kavgalarda prim yapar o saygısızlıgıyla.

hepsini geçtim, melih gokcek in halkı soymasın apacık bir sekilde goruyorsunuz ve buna ragmen melih gokcek i savunuyorsanız, yazıklar olsun demekten baska bir sey yapamam size.sizin lafınızla olcak ama ; Allah ıslah etsin sizi

canı kaşınıyo hehalde karayalçının...

senin bu mantığınla bakarsak 22 temmuz 2007 seçimleri öncesi baykalın teklifine tayyipte katılamamıştı...

o zaman tayyyyiptemi yusuf yusuf :durdurun:durdurun:durdurun

tayyip seçimleri kazandı bakalım yerelseçimlerde chp ne kadar başarılı olur bu korkuyla:durdurun

tayyip seçimleri kazandı bakalım yerelseçimlerde chp ne kadar başarılı olur bu korkuyla:durdurun

ahlaklı dürüst namuslu olmak herhangi bi partinin aldıgı oyla olmaz :durdurun

melih gibi %50 oy alıp onun gibi olacağıma
%1 alıp adam gibi olmayı tercih ederim :durdurun:durdurun

Karayalçının çapı ne ya?
Güldürmeyin adamı :D

Gitsin o PKKlılarla açık oturum yapsın.. belki o yarar sağlar..

bu hırsız bizim hırsız bizimki daha iyi hırsız yazıklar olsun bu millete

Geri