Merhaba arkadaşlar.
Ben bu sene ilk defa üniversite sınavlarına girdim.Sayısal öğrencisiyim;
YGS puanım 360
LYS-1 ~40 net(26-14)
LYS-2 ~40 net(20-10-10)
Göründüğü gibi sonuçlar pek iç açıcı değil.Hedefim güzel bi Elektrik-Elektronik Müh. Ama hedefimden biraz uzak kaldım.
Asıl soruna gelelim şimdi.Bu sonuçlarla hedeflediğim yerlere girmem imkansız.
Acaba hedefleri küçültüp herhangi bi üniversiteye mi gitmeliyim, yoksa bi sene daha bekleyip tekrar mı denemeliyim ?
Ben bu sene işin ciddiyetine varamadım.Yani bu sonuçları hiç çalışmadan aldım.Biraz geç de olsa aklım başıma geldi.Bi sene boyunca bu kararlılıkta olursam hedeflediğim yerleri çok rahat kazana bilirim.Ama çevremdekiler(özellikle ailem) seneye kalırsam bu sene aldığın puanı bile alamazsın diyolar...
Kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum...
Ben bu sene ilk defa üniversite sınavlarına girdim.Sayısal öğrencisiyim;
YGS puanım 360
LYS-1 ~40 net(26-14)
LYS-2 ~40 net(20-10-10)
Göründüğü gibi sonuçlar pek iç açıcı değil.Hedefim güzel bi Elektrik-Elektronik Müh. Ama hedefimden biraz uzak kaldım.
Asıl soruna gelelim şimdi.Bu sonuçlarla hedeflediğim yerlere girmem imkansız.
Acaba hedefleri küçültüp herhangi bi üniversiteye mi gitmeliyim, yoksa bi sene daha bekleyip tekrar mı denemeliyim ?
Ben bu sene işin ciddiyetine varamadım.Yani bu sonuçları hiç çalışmadan aldım.Biraz geç de olsa aklım başıma geldi.Bi sene boyunca bu kararlılıkta olursam hedeflediğim yerleri çok rahat kazana bilirim.Ama çevremdekiler(özellikle ailem) seneye kalırsam bu sene aldığın puanı bile alamazsın diyolar...
Kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum...