Kararı Doğruymuş!

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş-Kayserispor maçının hakemi Halis Özkahya, Simao'nun ceza alanında yerde kalmasının penaltı olmadığını söyledi, televizyonda izledikten sonra da fikrinin değişmediğini savundu.

Özkâhya, “Net bir şekilde topa teması gördüğüm için oyna kararı verdim. Önemli olan topa temastır. Futbolcunun niyeti topa müdahaleydi. Pozisyonu sonradan izlediğimde doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım” dedi.
Rakibe yönelik her temasın faul-penaltı olarak değerlendirilemeyeceğini ifade eden Özkahya, “Ben anında karar veriyorum. Pozisyonu durdurup, saniye saniye, kare kare izleme şansım yok. Bulunduğum açıdan net bir biçimde oyuncunun topa temas ettiğini gördüm" yorumunu yaptı.

- MİLLİYET -

Sen topa sürtünmeyi topa temas olarak değerlendiriyorsan, Simao'nun ayakta kalması durumunda o topa yetişemeyeceğini düşünüyorsan senide, seni hakem yapanıda. Hadi penaltı olayını geçtim olabilir göremezsin, anlık durum değerlendirmesi. Yan hakem 1 metre ofsaytı nasıl görmez? Ve sonucunda da penaltı olur. Nasıl göremezsiniz? Her hafta ben bir BEŞİKTAŞLI olarak bunları yaşamak zorunda mıyım? Federasyona da, mhkye de, pfdkya da, bakana da... ALAYINIZA TRİVELA!!!

net bir şekilde bizler milyonlarda sizlerin hakemlikte ne kadar yetersiz olduğunuzu görüyoruz her hafta
tv den izledikten sonrada penaltı değildi diyorsunya helal olsun diyorum
penaltı olması için ne olması gerekirdi ayağının kırılmasımı gerekiyor

Metin şentürkLe bi akrabaLığı var sanırım bu şizofrenin..Neyi net gördün sen aLLah aşkına ?? dokunsaLar penaLtı çaLıyorsunuz bızım adamı bıcıyorLar direk devam et..Sizin adaLetinizi ben..

Ruh Hastası Özürlü Herif :mad:
Göremiyosan buz Gibi Penaltıyı Bırak Hakemliği..

özrü kabahatinden büyük..

futbolcunun niyeti topa müdaheleymiş..müneccim misin sen..? futbolcunun niyetini nerden biliyosun..

''verdiğim karar yanlıştı dersem daha fazla tepki toplarım, iyisi mi kararımın arkasında durayım'' desene sen şuna..

Geri