Karanlıklar Prensi Güiza!

burakkk_k

New member
Reaction score
0
news_manset_resim_wg_prnsgz1.jpg

Bir Denizlispor-Fenerbahçe maçı daha, Türk futbolunun unutulmaz 90 dakikaları arasındaki yerini aldı !..
Daha 1. dakikada Güiza'nın golüne sahne olan Denizli Atatürk Stadı, 59. dakikada bir anda karanlığa gömüldü. Herkes 10 dakika içinde stat ışıklarının yanmasını beklerken; tam bir skandal yaşandı !.. Saha içinde futbolcular, tribünde başkanlar ve taraftarlar, televizyon başında da milyonlar tam 40 dakika bekledi !.. Üstelik de 1. dakikadan sonra keyfini giderek yitiren bir maç için...
40 dakikalık rezalet sonunda aydınlığa kavuştu, maç yeniden başladı... Tam 40 dakika bekleyen, terleri kasları soğuyan futbolcular futbol oynamaya çalıştı, son noktayı koyan ise yine Güiza oldu, 87. dakikada attığı golle maçın skorunu ilan etti: 2-0

Bu gol aynı zamanda Fenerbahçe'yi ilk haftada liderliğe yükselten sayıydı...

Son bir not... Maç bittiğinde Türkiye'de saatler 00.23'ü gösteriyordu...

Ama hiç kuşkusuz Denizli'de takvim, bundan belki 10 belki 20 yıl gerideydi...

www.ligtv.com.tr

adam daum geldı gelelı arap atı gıbı acıldı mansallah :D

Ziya ŞengüL bu sene Güiza'nın atacagı goL sayısını 5 Adet artırıp 20 Yaptı hadi bakalım :hhmanD

"Gollerimi Daniel Jarque`ye İthaf Ediyorum"

b8v8rb.jpg

Oyuncumuz Daniel Güiza, Denizlispor maçında attığı golleri, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Espanyol takımının kaptanı Daniel Jarque`ye ithaf ettiğini söyledi.

Denizlispor maçı sonrası açıklamalar yapan Güiza, "Bugünkü galibiyette önemli olan 3 puandı. Takım halinde çok iyiydik. İyi işler yaptık. Doğru zamanda doğru hamleler yaptık. Artık önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı daha da önemli bir konuma geldi. Bu maç öncesinde kötü bir haber aldım. Bu 2 gol, bu kötü haberi unutturmak adına bir şeyler sağlamıştır umarım. Çok kötü bir haberdi benim için. Bu golleri ona(Daniel Jarque) ithaf etmek istiyorum. Aynı zamanda yakın bir arkadaşımın da kötü bir durumu vardı. Kaptanın ölüm haberinin de buna eklenmesi beni çok üzdü. Bu nedenle bu golleri onlara ithaf ediyorum" diye konuştu.

ANTU

okcu daha çok 12 den vuracak

Guiza Geçen Sene Gol Atamıyordu Ama Bence İyi Oynuyordu Takım Kötü Olunca Güiza'da Kendini Gösteremiyordu
Bu Sene Takım Daha İyi Bence Guiza Fenerbahçe'ye Çok Şey Katacak Bu Yıl..

yürü be güiza..ayrıLda geL...:durdurun:durdurun

bencede...

guizadan daha çok şey bekliyoruz....

Geri