Karaman Gitti, Efsane Geliyor

admiral

New member
Reaction score
0
Şenol Güneş, yardımcısı Ünal Karaman'ı, “Farklı beklentileri olduğu izlenimi edindim” diyerek görevinden aldı... Gelişme sonrası Hami Mandıralı'nın menacerliğe geleceği ileri sürüldü.

Trabzonspor’da dün son dönemlerin en hareketli anları yaşandı. Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, ekibinde yapılması beklenen revizyonun startını verdi. Karadeniz ekibinin hocası, yakın çalışma arkadaşı ve en deneyimli yardımcı antrenörü Ünal Karaman’ın işine nokta koydu. Ayrılığı önemli göndermelerle açıklayan Güneş, “Yeni dönemle ilgili Ünal Karaman’la yaptığımız görüşmede geleceğe yönelik farklı hedefleri ve beklentileri olduğu izlenimini edindim. Gelinen aşamada bu hedefler ve beklentiler doğrultusunda bir takım kararlar alınması gerektiği izlenimi ön plana çıktı. Böylelikle karşılıklı ortak görüşümüz doğrultusunda yeni dönemde Ünal Karaman’ın kulübümüzde görev almaması yönünde bir mutabakata varıldı” mesajlarını yolladı. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor’da adı ön plana çıkan isim ise Hami Mandıralı oldu. Bordo-Mavili camianın efsane isimlerinden biri olan Mandıralı’nın kulüp menacerliğine getirilebileceği öğrenildi. FANATİK’e konuşan Hami Mandıralı, “Bu hassas bir konu. Trabzonspor ve Trabzon benim ailem, evim. Ancak şu ana kadar bir konuşmamız, görüşmemiz olmadı. Önümüzdeki süreç neler gösterir bilmem ama Trabzonspor’da alacağım her görevden, tekliften gurur duyarım” dedi.​

Geri