Karakalem ..

clyck

New member
Reaction score
0
Sizce nasıl_??

2iiih04.jpg

ever arkadaşım 1-1buçuk saatimi aldıı..şimdii bitti...paylaşmak istedim...iyi yada kötü farketmez gayet amatörüm:victorybellide oluo zaten:D

biraz eskiz gibi olmuş. çizimin iyi hatta oldukça iyi ama dediğim gibi bir resim yapmadan önce kaba taslak ne çizerim nasıl olur der gibi bir hali var. özellikle gölgelendirmeyi gelişi güzel yapmışsın. biraz daha üzerinde durursan gerçekten çok güzel resimler senden görürüz. eline sağlık. bence üzerinde dur. oldukça yeteneklisin.

bu arada atın karın kısmını biraz daha geniş tut istersen. biraz da bacağı aşağı kaydır. arka bacağı çok dazla geride görünüyor.

güzelde kardeş "sonsuzluğa" arkadaşımızın dedigi gibi biraz daha üzerinde dur ve atın üstündeki çizgileri daha az bulundur ve düzgün olsun:) ama genede güzel olmuş ellerine saglık:)

güzel serbest çizgiler at"ın başı orantısız .eline sağlık çalışmaya devam

çok saolun ya:victory

canım sıkıldı öylee çizdim hiç çalışmadım üzerinde nasıl yapayım diye...öyle karaladım gitti...ışık gölge fln hesbı yapmadım yanii... kafasıı küçük geldi banada...aslında atın kafası bana bakması gerekiyordu ama çok uğraştım bana baktıramadım bitürlü:D
teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar...:victory

guzel. ancak anatomik farkliliklar biraz daha belirgin olabilirdi. cunku at resimleri iyi bir anatomik anlatim ile anlam bulur. ama yetenek temelinde yapildigi besbelli. bravo/

Geri