psikopat-manyak
New member
- Reaction score
- 0
gece çok yorgundum. biraz televizyon izledim, bilgisayar oynadım. birden elektrikler gitti. canım sıkıldığı için yattım. daha sonra camdan tıkırtılar gelmeye başladı. yatağımdan kalktım ve bir baktım yağmur yağmaya başlamış. dışarıda berbat şekilde yağmur yağıyor ve şimşekler çakıyordu. uyumak neredeyse mümkün değildi ama yinede dalmışım ve uyumuşum. uyuduğum saat gece 1:30 falan idi. daha sonra zil sesleri duymaya başladım. artık rahatsız oluyordum. meğer rüyadan kaynaklanmıyormuş. uyandım. saate baktım saat 1:37 civarında idi. ses kapı zilinden geliyordu. korkarak kapıya yöneldim. hırsız falan olabilir diye elime kesici bir alet aldım ve kim o diye sordum. cevap yoktu. delikten baktım kimse yoktu. sonra kapı yine çaldı. ben yine de kapıyı açmadım. bu sefer kapı zorlanmaya ve nefes sesleri kapı ardından duyulmaya başladı. çok korktum. bu sefer kapı gitgide dışarıdan zorlanıyordu. iyice korkmuştum. kimsen beni rahat bırak dedim. dışarıdaki nefes sesi artmaya başladı. daha sonra bu ses inlemeye dönüştü. bu şey herneyse çok acı bir şekilde inliyordu ağlamayla karışık bir inleme sesiydi. sonra ses aniden kesildi. sesin kesilmesinden 1 dakika sonra kapıyı yavaşça araladım. gerçektende kimse yoktu. tekrar yatağıma yöneldim ve kafayı çekip uyumaya çalıştım. camdan yine tıkırtılar gelmeye başlamıştı yağmurdur dedim ama yağmur yağmıyordu. bu sefer başka birşey vardı. ne olduğunu düşünmek dahi istemiyordum. uyumaya çalıştım ama olmadı. salondaki biblonun yere düştüğünü duydum. artık iyice korkmuştum. salon kapısı açıldı. o şey odama doğru geliyordu. sonra kalkıp odamın kapısını kilitlemek istedim ama kalkamadım. en sonunda odamın kapısı aralandı ve karanlık bir beden içeriye doğru girdi. önce boğazımdan tuttu. bağırmak istedim bağıramadım. sonra karnıma doğru bastırdı. öleceğimi sandım. odanın tavanı kararmaya başlamıştı. tavandan siyah bir sıvı damlıyordu. ne olduğunu anlayamıyordum. karanlık bedene sen kimsin ne istiyorsun demeye çalıştım. daha sonra birden karanlık beden belli bir şekle bürünmeye başladı. gördüğüme inanamadım. bu resmen bendim. kendi kendimin boğazını sıkıyordum. kendi kendimi boğup öldürmeye çalışıyordum. sonra Allah a yalvardım kurtar beni dedim. bildiğim tüm duaları okudum. ve sonra kendimi yataktan düşmüş bir vaziyette buldum. saat tam 1:37 idi. hiçkimse odada yoktu. gördüklerimin rüya olduğunu anladım. camdan yine tıkırtılar geliyordu. sonra korkuyla cama baktım ve yağmur yağdığını görünce rahatladım. uyudum ve bir daha onu görmedim. ve bu olayları sırf sizi korkutmak için kafamdan uydurup buraya yazdığımı gördüm.aslında bunlar olmadı.