Karabasan

thedark55

New member
Reaction score
0
ARkadaşlar anlatacağım olay tamamen gerçek.Bigün evde yanlızdım ve yatağıma gidip uyudum.Birden birisi sanki beni boğazımdan sıkıyordu.Gözlerimi açamadım.açmya çalışıyordum açılmıyordu.önce abim felan zennettim ama evde tekdim.içimden bütün sureleri okumaya başladım.okudukça daha da sıkıyordu boğazımı.Allahım bana yardım et dedikten sonra gitti.Anneme söyledim.Annemde yatmadan önce dua filan oku dedi.1,2 hafta sonra tekrar geldi.Bu sefer daha çok sıkıyodu sanki,bağıyorum sanki sesim kısılmış gibi çıkıyodu yada çıkmıyodu.Sonra internetten araştırdım.Bilgiye göre Peygamberimiz onun avucunu delmiş o yüzden tam sıkamıyomuş.
Bilimsel olarak bunun adı uykufelci.Ama bilmiyorum artık :
İnanmayabilrisiniz ama yemin edebilirim

Keşke ana bacı yapmasaydın kesin bi daha geLir o..

Niye anama küfür ettın uLan sen ?? bittin bu sefer heyttttt... =D :lol:

ooo bikere musallat oldu mu bırakmaz hocu?

Bak sana dediklerimi aynen yap:

Bi güğüm okunmuş suyu ( ne okuyacağına sen karar ver, kırmızı başlıklı kız dışında tabi), kapının eşiğine koy. odanın 4 köşesini mısır koçanıyla süpür, Süpürürken de içinden şu duayı et; Ebeni, dedeni, bir daha buaraya gelirsen şeytan alsın bebeni. dedikten sonra yere tükür. bi daha da yaklaşamaz, ha geldi diyelim anında şunu söyleyeceksin.
Kış kış cinler Kış kış
Yallah cinler Yallah

Zaten çok önceden olmuştu bu olay.Şimdi yok öle bi şey : )

Zaten çok önceden olmuştu bu olay.Şimdi yok öle bi şey : )

OnLar çok acayip kinci oLur ahh ahh bıLmezmıyım.. Araya zaman girer sonra bu adam benı yetiştiren buyuten anama Laf etmıstı der zıyarete geLır.. =D

Her insanın hayatı boyunca mutlaka böğle kabuslarla karşılaşmıştır yapacağın tek şey abdest al namaz kıl kalbin ferahlar ve okuduğun dualar sana yardım eder ve bundan başka birşeyde yardım etmez insana

Anasına mı :confused:
Ben öyle bişey dediğimi hatırlmıyorum.Küfür ettim derken abartmış olabilirim.:laugh:

herkese olmuştur 2-3 kere.Benim başıma 2 kere geldi önemli birşey değil bir kaç saniye felç gibi oluyorsunuz sadece

Bi güğüm okunmuş suyu ( ne okuyacağına sen karar ver, kırmızı başlıklı kız dışında tabi), kapının eşiğine koy. odanın 4 köşesini mısır koçanıyla süpür, Süpürürken de içinden şu duayı et; Ebeni, dedeni, bir daha buaraya gelirsen şeytan alsın bebeni. dedikten sonra yere tükür. bi daha da yaklaşamaz, ha geldi diyelim anında şunu söyleyeceksin.
Kış kış cinler Kış kış
Yallah cinler Yallah

Ebeni, dedeni, bir daha buraya gelirsen şeytan alsın bebeni :D tuttum bunu hajı :D

Kış kış cinler Kış kış
Yallah cinler Yallah

Hahahah çatladım gülmekten :biggrin:Ebenı , dedeni:biggrin: :biggrin:Bunu denemk lazım:biggrin:

Yaw bır kere banada olmuştu berbat birşey cidden . Bence en iyi çare Ayetel Kürsi okumak...tabı o anda ınsan ne bırsey okuyabılıyor ne de kımıldayabılıyor ama her gün okumayı alışkanlık haline getırmek sızı bu tür şeylerden korur.. Zaten Ayetel Kürsi her derde deva....

Geri