KARA ÇARŞAF CHP'ye Ne Kazandırdı ?

ÇARŞAF GETİR GİYEYİM,
BAYKAL'A GÖRÜNEYİM

Çarşaf getir giyeyim
Baykal'a görüneyim
Şu medyanın önünde
CHP'ye gireyim

Yerel seçimler yakın
Herkese rozet takın
Sade çarşaflı yetmez
Peçeliye de bakın

Fatihte çarşaflılar
Ne kadar cafcaflılar
Partiye gelirlerse
Çok meşhur olacaklar

Çarşafa bürünürsün
Partide görünürsün
Altıoklu rozetle
Ne "laik" görünürsün

Tencere dibin kara
Seninki benden kara
Rozet taktığım hatun
Çarşaf giymiş kapkara

Rozet getir takayım
Seni partime katayım
Oyunu ver sen bana
AKP'yi yıkayım

Yatakta beyaz çarşaf
Partide kara çarşaf
Önder Sav konuştukça
Gafları çarşaf çarşaf

Çarşaf getir giysinler
Partimize girsinler
İltifatlar ettikçe
Oylarını versinler

Kongrede çarşaf liste
İste Baykalım iste
Seçimde oy vermeyen
Mutlaka kara liste

Çarşaf giyme tanırlar
CHP'li sanırlar
Zaten sende talih yok
Rozeti de takarlar

Karpuz getir yiyeyim
Sana neler diyeyim
Oyunu ver sen bana
Halkçı mısın bileyim

Çiçekler sulanıyor
Kamer Genç kıllanıyor
Konuştukça Bay Başkan
Çarşafa dolanıyor

Partinin altı oku
Çarşafı sıkı doku
Baykal rozet taktıkça
CHP yiyor .......​

bu şiir herşeyi en ince ayrıntıısına kadar özetliyor

şiir mükemmel olmus...:D

€lyesa;3771708' Alıntı:
Bu çarşarın CHP ye kazandıracağı bir şey yok

ama ülkemize kazandıracağı çok şey var

daha düne kadar iki tane karaçarşaflı görünce ey vahhhhhh şeriat geliyor yada haftalarca İran olduk giibi saçmlaıkları bir daha söylemeye yüzleri olmayacak

Bunları söylemeden nasıl siyaset yapacaklar çok merak ediyorum

aslında ne kaybettiklerini bilseler kafalarını taşlara vururlardı

:clap:clap:clap

sahi ya

80 yıldır irtica üzerinden siyaste yapanlar

kıaraçarşaflı görünce yobaz diye hakaret edip şeriat geldi kaçınnnn diyenler

bundan sonra nasıl yaşamlarını sürüdrecek pardon siyaset yapabilecekler

seninde dediğim gibi seçimlerden sonra akılları başlarına gelecek ama iş işten geçececk

chp çarşafa dolandı oydan başka hiç bişey deil amaçları....

AKP zaten kendi probagandasını kedi yapıyor bana ihtiyacı yok hatta artık CHP bile AKP probagandasını yapıyor... türk solunun düştüğü hal içler acısı gerçekten:durdurun
şu halde TKP bile daha faydalı gelmeye başladı bana...

konu sağ sol değil....
tayyibin ikinci olursam bırakırım ı da baykalın kara çarşafa rozet takması da STRATEJİ.......

ama stratejiden de öteye gitmicek ikisinin de yaptığı...........

Canat Arıtmana kara çarşaf üstü peçede taksanız

bu millet sana oy vermez Baykal

yolun sonuna geldin

sana şimdiden bay bay diyorum

İlginçtir son günlerde yapılan anketler belli bir oranda muhafazakar tabanın bu rozet açılımını
desteklediği yönünde elbette en doğrusunu seçimlerden alınabilecek sonuçlar ortaya koyacaktır bekleyip göreceğiz

eğer milletimiz soylenildiği gibi artık birşeyleri tartışıyor eleştiriyor ve gerçekleri istiyor ise bu chp ye oy kaybettirir ama hala uyuyorsak bu chp ye oy kzandırır sonuçlrda gorucez

ÇARŞAF GETİR GİYEYİM, BAYKAL'A GÖRÜNEYİM

Çarşaf getir giyeyim
Baykal'a görüneyim
Şu medyanın önünde
CHP'ye gireyim

Yerel seçimler yakın
Herkese rozet takın
Sade çarşaflı yetmez
Peçeliye de bakın

Fatihte çarşaflılar
Ne kadar cafcaflılar
Partiye gelirlerse
Çok meşhur olacaklar

Çarşafa bürünürsün
Partide görünürsün
Altıoklu rozetle
Ne "laik" görünürsün

Tencere dibin kara
Seninki benden kara
Rozet taktığım hatun
Çarşaf giymiş kapkara

Rozet getir takayım
Seni partime katayım
Oyunu ver sen bana
AKP'yi yıkayım

Yatakta beyaz çarşaf
Partide kara çarşaf
Önder Sav konuştukça
Gafları çarşaf çarşaf

Çarşaf getir giysinler
Partimize girsinler
İltifatlar ettikçe
Oylarını versinler

Kongrede çarşaf liste
İste Baykalım iste
Seçimde oy vermeyen
Mutlaka kara liste

Çarşaf giyme tanırlar
CHP'li sanırlar
Zaten sende talih yok
Rozeti de takarlar

Karpuz getir yiyeyim
Sana neler diyeyim
Oyunu ver sen bana
Halkçı mısın bileyim

Çiçekler sulanıyor
Kamer Genç kıllanıyor
Konuştukça Bay Başkan
Çarşafa dolanıyor

Partinin altı oku
Çarşafı sıkı doku
Baykal rozet taktıkça
CHP yiyor .......​

KAYNAK

Katıla katıla gülme efekti harflerle nasıl veriliyordu, şöyle miydi;

:durdurun:durdurunMuhaahhhaaahaha haaaaahhhaaaahaaahhaaa haaahhaaaahaaaahhaaaa :durdurun:durdurun

Yahu bu nasıl şiir be kardeşim, hay mizah yönüne kurban...
Ben biliyorum, kaçırdığım çok şey oluyor burda ama iş güç derken arada bazı şeyler kaynayıp gümbürtüye gidiyor, neyse sağlık olsun. Sağol Tuğra Han, eline sağlık...

CHP' ye tabbiki oy kazandırack. Bu sebeple CHP hakkında dinsiz parti prooagandası yapamayacaklar. Reklamın kötüsü olmaz. Bu çarşaf olayıyla CHP afişe olmuştur. Forumdaki akepeliler kızdığına göre de Baykal doğru bir iş yapmış demektir.

Sen hala konuşuyon mu arkadaş.

Düne kadar din istismarı diye ayılıp bayılan AKP ye sağ sol kroşe vurmaya çalışan siz değil miydiniz.Noldu size?

Ayrıca CHP hala dinsiz partidir bişey değişmez iki rozeti çarşaflılara verdi diye noluyoruz.Her zaman ki Baykal taktikleri.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz ancak reklam müşteri çekerse kullanılır yoksa öylesine reklam yapılmaz dimi.Eee müşterilerde senden benden iyi biliyor CHP nin ne olduğunu.?

AKP liler yada diğer tarafsız taraf arkadaşlar bu durumda kızılacak bişey bulamıyolardır .Çünkü komik bi manzara var .Yıllarca dini siyasete alet etmeyin diye saçma saçma konuşan adam geçip karşımıza gözümüzün içine soka soka çarşaflı kadınlara rozet takıyorsa biz buna güleriz.

Kara çarşaf hiçbir şey kazandırmadı... CHP her zamanki gibi gösteriş peşinde koştu. Bu kadınlar da gitti chp ye oy verdi fakat menfaatçi olduklarından dolayı kendi istedikleri adayın gelmemesi üzere rozetleri bırakıp gittiler. Bu döneklik değildir de nedir ??? Menfaatçi hepsi...

Kara çarşaf hiçbir şey kazandırmadı... CHP her zamanki gibi gösteriş peşinde koştu. Bu kadınlar da gitti chp ye oy verdi fakat menfaatçi olduklarından dolayı kendi istedikleri adayın gelmemesi üzere rozetleri bırakıp gittiler. Bu döneklik değildir de nedir ??? Menfaatçi hepsi...

Ceza gene çarşaflılara kesildi.Ne yapsa suç bu millet.

aleviaçılımı akp ye ne kazandırdıysa çarşafta akp ye onu kazandırdı

yahi hiç
ama en büyüğünden

Alevi açılımına AKP yıllarca karşı olmadı ki her zaman olumlu bakılıyordu en sonunda işlemede kondu.

Ama çarşaf CHP nin siyasetinin bi parçasıydı yıllarca.Hakir görülenlerin cahil yada yobaz diye tanımlanan insanları yanına çekme açılımı.Siyahla Beyazın duruşu gibi oldu bu.

Buna çakma siyaset denir sahte yüzler yada iki yüzlülük..

Bunu bile savunmayın kaç zamandır burda tartışmaları izliyorum ama sizin zerre mesafe katedemediğinizi görüyorum.

Nato kafa nato mermer devam ne yapsak haklıyız ne dersek O dur mantığı hala değişmemiş .

Akıllanırsınız bu seçimlerde .

Alevi açılımına AKP yıllarca karşı olmadı ki her zaman olumlu bakılıyordu en sonunda işlemede kondu.

Ama çarşaf CHP nin siyasetinin bi parçasıydı yıllarca.Hakir görülenlerin cahil yada yobaz diye tanımlanan insanları yanına çekme açılımı.Siyahla Beyazın duruşu gibi oldu bu.

Buna çakma siyaset denir sahte yüzler yada iki yüzlülük..

Bunu bile savunmayın kaç zamandır burda tartışmaları izliyorum ama sizin zerre mesafe katedemediğinizi görüyorum.

Nato kafa nato mermer devam ne yapsak haklıyız ne dersek O dur mantığı hala değişmemiş .

Akıllanırsınız bu seçimlerde .

hangi yıllarca karşı olmadı???

alevilerin yıllardır madımak müze olsun diye baş vura baş vura kafada kırılmadık yer kalmadı.
bırakın müze olmasını binanın satılmasını bile engelledi akp niz

AKP`nin açılımlarına güvenilmiyor. Madımak müze olacak sözünü de iki hafta geçmeden unuttular
http://www.tumgazeteler.com/?a=4500041

Madımak katillerine 'AKP koruması'

http://www.habercem.com/haberdetay.asp?tarih=&Newsid=33768&Categoryid=1

daha onlarca haber var aama yazmak gereği duymuyorum

ayrıca akp nin geçmişine yani kökenine bakarsan şevket kazan adalet baknlığının ardından sivas davasında yargılanan sanıkların avukatlığını üstlenerek alevilere ne kadar önem verdiğini açıkça göstermiştir.

bir şey yazarken yada savunurken lütfen ama lütfen sadece yandaş olduğunuz için savunmayın. size öğretilenlerle yetinmeyin. elinizin altındaki niterneti kullanın en azından. biraz bilgi sahibi olun ondan sonra fikir sahibi olun.

Geri