Karşınızdaki Kişiyi MSN'den Düşürmenin Tek ve En Garantili Yolu !

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
load88441.gif

MSN'den düşürmek istediğimiz kişiye Yukarıda görülen "Kişisel Bir İleti Yazın" kısmına aşağıdaki kodu yazdırıyoruz..

Kod:
Hackhell.Comun Farkı

Kurban, bunu kişisel iletisine yazdığı anda MSN'den düşer ve
O bilgisayardan bir daha o hesapla MSN'e giremez..
Tabi bunun da çözümü var..

Bir arkadaşımda denedim ve gerçekten düştü..
Şimdi çözümünü yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Tabiki..

Aşağıdaki yolu izleyerek klasöre ulaşın..

C:\ Documents and Settings \ Makine İsmi \ Local Settings
\ Application Data \ Microsoft \ Windows Live Contacts

Böyle bir klasör yok nasıl bulabilirim ?

Araçlar \ Klasör Seçenekleri \ Görünüm \ Gizli Dosya ve Klasörleri Göster

Demeniz Yeterli Olacaktır..

İçinde bulunan [ Desktop.txt ] Yapılandırma ayarları'nı sildiğiniz an sorun giderilecektir..
Sorun hâla devam ediyorsa içerisindeki tüm dosyaların silinmesi gerekmektedir..

Bir diğer ve kısa yolu ise bilgisayarınızda kurulu msn'i silip
Tekrar başdan kurmaktır..

Not : Sakın Kendinizde Denemeyiniz !​

saol deneyeceğim ama bunu karşındakine yazdırmak biraz zor

nakkaş' Alıntı:
saol deneyeceğim ama bunu karşındakine yazdırmak biraz zor

Arkadaşım Site Açtı Reklam Yapmamı İstedi Sende Yaz Falan Dersin.. :eek:ha

daha önce verildi

arkadaşım daha önce verildi bakmıyormusun konulara hiçç

ya kendime yazdım çalışıyomu diye:Dçalışıyomuş:D

evet arkadasım daha once verıldı cift dikis yanı lock pls ayrıca kısısel ıletıye Hackhell.Comun Farkı bunu yazmak zorunda deılsın  bu işaretın oldugu herhangı bı kelımeyazdırman gerekıyor...

biliyodum bunu ve hala kullandığım bi şaka .. :D:D eline sağlık ..

slm ya arkadaşlar bn de bu şaka yı kendime yaptım salkğım dimiii ya bunu nasıl kaldıra biliris yaa nolur bi yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:(

skadddddd

saol kardeşş yaramaz dedım ama kendım de :utan denedımm gercekten yarıyotmuş tşk................................saygılarrr

" Darwinin teori gerçek, Bush apes " yazınca da oluyor kardeş yani şu "  " işarette olay bitiyor bunu çözmesi de gayet basitti arıyorum bulunca buraya koyarım sizde çözersiniz.

arkadaşım sadece 9 konu öncesinde bu konuyu wermişler http://www.hackhell.com/showthread.php?t=201449 yani biraz araştırma yapmalıyız boşuna topik kirliliği yaratmayalım lütfen..!

daha kolay bi yontem soyleyeymmi? bilgisayarınızdan smileyleri deaktif edin(aRAClar secenekler iletideki ifadeleri gosteri yani) sonra surekli hareketli ifadeleri yazın bir sayfa boyunca örn: <:eek:) sonra bir sayfa boyunca yazdıktan sonra hepsini ctrl+a ile secin ctrl+c yapıp kopyalayın sonra surekli ctrl+v yapın enter a basın surekli ifade gondersin yani pc kasılıyor ve en sonunda msn den dusuyor hadi bakalm kolay gelsin :)

koo' Alıntı:
evet arkadasım daha once verıldı cift dikis yanı lock pls ayrıca kısısel ıletıye Hackhell.Comun Farkı bunu yazmak zorunda deılsın  bu işaretın oldugu herhangı bı kelımeyazdırman gerekıyor...

yaw kardeşim bende biliyorum hackhell.com yazmanın zorunlu olmadığını ne yazsaydım paylaşımı hackhell'de yaptığım için öyle yazdım..

ok reddevil ben sana onu demek ıstemedım zaten konu daha once verılmıstı anlamında demek ıstedım ama yanlıs anlasılmıs bu arada cenkkizl cok kopyacısın demıssın reddevil bi yanlıslık yapmıs sende kopyacısın dıyorsun demek ıstedıgımı dıyım konu daha once verıldı.

yaff arkadaslar ben aywaiyi yutum :( kendimde denedim ve artik is biti, acilmior messenegr yaff....
Herseyi yaptim, msne ayit herseyi sildim ve yeniden icine koydum...
ama bi ise yaramadi... yardmin edin lütfen!!

EDIT: neyse ben salakmisim demekki :( haletim isi, sagolun....

koo' Alıntı:
ok reddevil ben sana onu demek ıstemedım zaten konu daha once verılmıstı anlamında demek ıstedım ama yanlıs anlasılmıs bu arada cenkkizl cok kopyacısın demıssın reddevil bi yanlıslık yapmıs sende kopyacısın dıyorsun demek ıstedıgımı dıyım konu daha once verıldı.

asLında aratmaDan konu Açmam ama bu kunu nette geneLde aranan konuLardan biRi olduğu için sabitte de göRemediğim içün yoqtuR diyeRekten açtım :slap

Geri