"Karşımda Bir Atatürk Göremiyorum''

OceanGray

>EbruzeN
Reaction score
0
Türbanlı öğrenci canlı yayında Kılıçdaroğlu'na 'Karşımda bir Atatürk yok. O yüzden ayağa kalmak istemiyorum' deyince salonda büyük alkış koptu..

Osmangazi Üniversitesi'de öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, türbanlı genç kızın soru sormak için mikrofonu eline aldığı sırada sarf ettiği sözler karşısında şoke oldu.

Genç kız ''Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum'' sözlerini ifade edince dakikalarca alkışlandı.

Buradan

iyi demiş kız bi Atatürk daha olmadı almaz zaten herkes haddini bilsin

Ne alaka Atatürk le ? Her ayaga kalkan Atatürk içinmi kalkıyor?Saçmalıktan başka birşey değil . Konuşma adabını bılmıyorsan orada ne işin var?
Kılıçdaroğlu yerine başkaları olsaydı da aynı şeyi söylermıydın acaba? Seni duyanda Atatürk e saygısı sonsuz biri sanır :)

Ne oldu da sonra kalktın ayağa? Demek ki ayağa kalkıp konuşman gerekıyormus orada degılmı çok bilmiş hanım :)

heberi tamamıyla vermediğiniz de ,hem bilginiz kirleniyor hem yorumlarınız kirleniyor arkadaşlar... aşağıda bir bütün olarak videosuyla birlikte incelediğinizde, oturduğu yerden kalkmadığı söylenen kızın; bunu direk söze girmediği,microfonu aldığında ABBAS GÜÇLÜ nün ayağa kalkması için uyarması üzerine yaptığı ortaya çıkıyor,daha sonra tartışma yönet
icisinin bunu saygı için değil,herkesin görmesi tanıması için istediği belirtilince kız ayağa kalkıyor.. bu birr....

ikincisi bu tür programlarda eskiden(15 yıldır) ne şirret ne kışkırtıcı,ne manipülasyoncu,ne tahrikçi,ekip ve öğrencilerin girip ortalığı allak bullak ettiğini biliriz. tikko dan dhkp c den falan fişman bir sürü yerden gelip tartışmayı kavgaya dökenler...

şimdi haberi birde buradan izleyip yeniden yorumlamanızı istirham ederim..

Türbanlı kızdan Kılıçdaroğlu’na ilginç çıkış
Kanal D'de Abbas Güçlü'nün programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu bir öğrenciden hiç beklemediği bir tepki aldı...
11:05 | 07 Ekim 2010

Türbanlı öğrenci canlı yayında Kılıçdaroğlu'na 'Karşımda bir Atatürk yok. O yüzden ayağa kalmak istemiyorum' deyince salonda büyük alkış koptu..

Osmangazi Üniversitesi'de öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, türbanlı genç kızın soru sormak için mikrofonu eline aldığı sırada sarf ettiği sözler karşısında şoke oldu.

Genç kız ''Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum'' sözlerini ifade edince dakikalarca alkışlandı.

Bunun üzerine Abbas Güçlü ayağa kalkmanızı istememizin nedeni bize saygıdan değil kameralar sizi göremiyor diye uyarınca ayağa kalkan genç kız Kılıçdaroğlu'na türban sorunu nasıl çözeceksiniz sorunu yöneltti. Ve ''Öyle bir anlatın ki ben de size inanıp CHP'ye oy vereyim'' dedi. Soğukkanlı olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu genç kızın sorusunu hem cevapladı hem de sadece sizin sorununuz yok başı açıklarında sorunu var deyince bu sefer alkışların yönü ona döndü...

kaynak

Teşekkürler Loopused ...Pek bır fark göremedım ama ne olursa olsun ben yorumumun sonuna kadar arkasındayım . Nasıl bize Tayyib Erdoğan karsısında ayaga kalkmadıgımızda elestırı gelıyorsa elbet bu kızada gelecek. Düşüncelerınız farklı olsun olmasın orda ayaga kalkmak zorundasınız.Kim olursa olsun , hangi partıden olursa olsun farketmez.Bir konferansta , toplantıda vs.... konuşmacı ayaga kalkar. Bunu bilmeyen yoktur kanımca..Beni de Chp lı sanmayın özellıkle bır sadece bır partiyi tutmuyorum ben. Yorumlarımda partıcılık aramasın kımse..[/B]

Bunun Atatürk'le hiçbir ilgisi yok. Kızın yapmış olduğu tamamen saygısızlık. Karşısında ki sonuçta bir milletvekili... Bu zihniyette tutmuş alkışlıyor.

Kızın yaptığı kıyaslama yanlış ama teşbihte hata olmaz derler :) Sadece o değil, ben hiç bişi göremiyorum karşıda :)

Aslında okullarda da bu geyik var
Lisede vs Öğretmene birşey söylerken ayağa kalkarsın
Üniversitede Öğretmenler kendileri bu kriteri belirler , burası ilkokul değil ayağa kalkma vs derler .

Ama Bu kızın yaptığı Düpedüz Saçmalık .
Kalkmayabilir ama Sen AtaTürk değilsin ayağa kalkmam demek Saçmalıktan başka birşey değildir .
Kılıçdaroğlu o Üniye giderken - AtaTürk - Sıfatı ile gittide benmi bilmiyorum ?
Yani diyorlar ya Türbana özgürlük , kızlar okuyamıyor okuma hakkı engelleniyor vs diye .
Bu Kız okusa neye yarayacak ki ?
Daha Kılıçdaroğlu ile AtaTürk arasındaki ayrımı yapamıyor .
Okusada bir fark olmaz ben garanti veririm .
:thumbup:

Hea oraya giden Tayyip olsaydı , o kız El-Etek öpmeye Tayyip'in kaldığı Otele kadar giderdi oda ayrı konu
:lol:

Bu üLkede biriLeri karşısındakine eLeştiri,yorum hakkı tanıyosa mutLaka ona ağzına geLen söyLenir..Bu tip insanLar bütün sorunLarın bu özgürLüğü sunan insanLardan kaynakLandığını sanırLar.Bu hakkı biLe tanımayan insanLara karşı sesLeri neden çıkmaz acaba?..Ben biLiyorumki üniversite öğrenciLerinin tartıştığı bu programa devLeti yöneten hiç kimse katıLmıyor.Görüyoruz işte üni öğrenciLerine ne yaptıkLarını.SiviL poLisi biLe kampüsün içerisine soktuLar..

Bir topLumunu iLeriye götürecek en büyük eğitim kurumu oLan üniversiteLere biLe eL atıLdı.TopLum giderek yobazLaşıyor.
Yakında bu üLkede diktatörLük demokrasiye karşı yeğLenen bir rejim oLacaktır.Sözüm mecListen dışarı..

Türbanlı kızın orada bulunma nedeni farklı sanırım. Daha ayağa kalk demeden ezbere konuşuyor. Kendini baya hazırlamış önceden belli ki.

söz alır almaz ''ayağa kalkmıyorum karşımda Atatürk yok'' diyo ya. komik bi arkadaş belli. akşam akşam güldürdü beni. kalkmazsan kalkma :) sanki adam ben Atatürk üm demişte bu da kızmış gibi. manyak mı ne. bi de konuşmasından anlıyoruz ki Türkiyenin tek sorunu başörtüsüymüş. çöz bunu sana oy verim diyo. akıl fikir ooofff off

babası yaşında adam ayıp ayıp her ne kadar poltik sorunlar yüzünden adamları eleştirsek bile büyüklerimize saygı küçüklerimize sevgi vardır. Esefle kınıyorum.

kız kendince ayar çekmeye çalışmış ama olmamış.. evet bence de kılıçdaroğlu ayar çekilmeyi hakediyor heleki başörtüsü konusunda ama bu başarısız..

şu üniversite girişte öğrenci eLemede kuLLandıkLarı sistemin aciLen değişmesi Lazım..üniversiteLi mi şimdi bu..konuşan meşe..

Geri