karşı tarafın camını açmak yardımmm..

hayal_et43

New member
Reaction score
0
vlc player diye bi program vardı karşı tarafın camını ip adresi ile açıyor deniyodu ben bir türlü başaramadım acaba bunun bi yolunu bilen varmı

karşı tarafda antivirüs saglam degılse dedıgın olur arkadasım ..

ya virüs göndermeden oluyor deniyordu da ondan sordum vlc player diye bi program veriliyo heryerde ip adresi sayesinde gösteriyormuş yoksa virüs filan atmakla işim yok

ya virüs göndermeden oluyor deniyordu da ondan sordum vlc player diye bi program veriliyo heryerde ip adresi sayesinde gösteriyormuş yoksa virüs filan atmakla işim yok

dostum zaten bende ole bısı olucagını solemedım antıvırusu nod32 gıbı saglam bır antıvırusse yemez :D

neyse hani sitelrde yapıyoruz diye vermişler ben bir türlü yapamadım cevapta vermiyolar belki bi bilen vardır dedim

Karsı Tarafın camını Acmak ıstıyorsan Turkojan den baska secenegın yok Turkojenın paralı versıyonunu aLacaksın Adam gıbı KuLLanmasını Ogreneceksın sonra Kurban Hangı kızsa Ona yollayacaksın vırusu Gonderdıgını acar acmaz yer . Ve onun bılgısayarına herseyı yapabılırsın. Ama antıvırusten Profesyonelce Kacırmak ıstıyorsan Vırusu Bunun yontemLerını Arastırmanı tavsıye ederım cunku turkojan bıle %90 av ye yakalanabılıyor. yakalanmaması ıcın bır yontem var onuda hatırlamıyorum : )

çok teşekkürler demekki o adamların dediği gibi bi basit bi program yok o zaman dediklerinizi bi araştırayım olmassa boşverelim gitsin

birisi bizim camımızı istemeden açmasını istemiyosak başkasınıda görmeyelim

kardeş bir ara bir program bulmuştum virüs oluşturup karşı taraf gönderdiğinde karşı tarafın tıklaması ile yalancı bir hata mesajı veriyordu sonra karşı tarafın bilgisi olmadan kamerasından tut masaüstünü izlemeye kadar ne istersen yapabiliyordu ama malesef pronun ismini unuttum bilseydim yardımcı olurdum

illegal yapmayalım ........!!!!

bide sanane milletin camından acmak istemiyosa illa zorlamı actırcan !!!.......

tamam ben illaki açacam demedim kolay bişeyse dedim öle keyloger felan ile işim olmaz keyloger işine varana kadar pek çok çözüm denerim zaten

milletin camını açmayın öyle bir yere denk gelirsin ki bir gün cereyan yapar hasta olursun....

bence fazla ugrasma kibarca rica et belki açar:p

vlc işi hayal dostum hikaye sen boşver cam açamssın kiss 2010 her şekilde yakalıyor trojan felan hepsi hikaye eset bişi diyemem

Karsı Tarafın camını Acmak ıstıyorsan Turkojan den baska secenegın yok Turkojenın paralı versıyonunu aLacaksın Adam gıbı KuLLanmasını Ogreneceksın sonra Kurban Hangı kızsa Ona yollayacaksın vırusu Gonderdıgını acar acmaz yer . Ve onun bılgısayarına herseyı yapabılırsın. Ama antıvırusten Profesyonelce Kacırmak ıstıyorsan Vırusu Bunun yontemLerını Arastırmanı tavsıye ederım cunku turkojan bıle %90 av ye yakalanabılıyor. yakalanmaması ıcın bır yontem var onuda hatırlamıyorum : )

Prorat Daha İyi :D :goz:

Kendim 10 Kişi Üstünde Kullandım Eğlendim Ve Ardından

Format C:

İnsanın Başına Ne Gelirse Ya Meraktan Ya Da ...

kardes bak sole karisidakinin camini acabilirsin ;) oncelikle evden cikiyorsun sonra cam acmasini istedigin kisinin kapisini caliyorsun ve kendisinden rica ediyorsun caminizi acmanizi istiyorum diye yanit olumsuz olursa yanina silah yada bicak al bide ole dene :D saka bi yana o webcam actirma olaylari eskidendi artik hic kimse yemiyor onlari :) suan pc bilmeyen insanlar bile virus programi kullaniyor bence sen o islerden uzak dur.. yoksa webcam actircan derken biri virusu dayayacak gumleyeceksin :D

Geri