Karısını 50 erkekle yakaladı!

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
109117.jpg

İngiltere'nin Nottingham kentinde yaşayan 15 yıllık evli ve dinine bağlı bir çiftin hayatı, 'evin hanımının' beyin kanaması geçirmesi ile bir anda kâbusa döndü.

35 yaşındaki Heather Howland, 2005 yılında evlerinin bahçesiyle uğraşırken başını sert bir cisme vurarak beyin kanması geçirdi. 10 gün komada kalan Howland mucize eseri hayata döndü ancak hormonal değişiklik nedeniyle 'seks manyağı' haline dönüştü. Önceleri kendisiyle her fırsatta sevişen karısının sonraları gittiği her ortamda erkekleri baştan çıkarttığını fark eden Andy Howland soluğu eşiyle beraber doktorda aldı.

İKİ YILDA 50 ERKEK...

Doktorlar beyin kanamasıyla hastaların karakteri ve hormonal dengesinin değişebileceğini, ancak bunun nedeninin tam olarak bilinmediğini belirtti. Andy Howland ise, son 2 senede eşini 50'den fazla erkekle birlikte gördüğünü söyleyerek "Bir gün eve geldiğimde başka bir erkekle mutfakta seviştiğini gördüm. Hasta olduğunu düşününce çaresizlikten ağlıyorum" diyor.

Buyrun..

Bence kadın hastalıgı bahane ediyor gibime gelio :D

sen yiyiş yiyiş sonra hastalık de..iyiymiş valla...

Kadın her zaman mutlaka bir sebep bulur s..şmek için.
Bulduğu sebep de mutlaka çok mantıklı görünür,
hatta; oturup dinlediğinizde hak veresiniz bile gelir ancak temelde sebep felan yoktur.
Temel sebep Ya..k merakıdır :)

Hastalık da olsa buna katlanamaz normal bir erkek. Katlanıyorsa da ben o adama erkek demem :D

Allah kimsenin başına vermesin...

Hastalık veya değil. Hatun işi biliyormuş doğrusu.

" sert bir cisme vurarak beyin kanması geçirdi. 10 gün komada kalan Howland mucize eseri hayata döndü ancak hormonal değişiklik nedeniyle 'seks manyağı' haline dönüştü. "

aynı şey bendede var deeermişim :)

Gerçekten Böyle Bişey Olabilir, Allah Sabır Versin...

Geri