Karısı tuttu koca tecavüz etti!

thefao

El-fetih
Altın Üye
Reaction score
0
114412.jpg

Samsun'da akrabası olan kızı kaçırıp kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan adam ve kendisine yardım eden eşine ceza indirimi yapıldı.

Samsun'da akrabası olan kızı kaçırıp kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan evli ve 4 çocuk babası şahıs ile kendisine yardım ettiği iddia edilen eşi ve akrabaları, yeniden yargılanınca cezalarında indirim yapıldı.

TECAVÜZ EDERKEN YARDIM ETTİ

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, kaçırdığı akrabası A.K.'yi (27) götürdüğü evlerde alıkoyup tecavüz ettiği iddia edilen Cengiz K. (40), kız kaçırma ve ırza geçme suçlarından toplam 19 yıl 1 ay 15 gün, kız kaçırmada ve ırza geçmede yardımcı olduğu iddiasıyla eşi Meryem K. 9 yıl 6 ay 22 gün, Kemal Ç. 12 yıl 6 ay 22 gün, Seher Ç., Mustafa G., Döndü G. ve Yaşar A. ise kız kaçırmaya ve ırza geçmeye yardım ve yataklık etmek suçlarından 9 yıl 6 ay 22'şer gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yargıtay Ceza Dairesi kararı bozdu ve sanıklar bugün yeniden yargılandı. Cengiz K., toplam 14 yıl 8 ay, Kemal Ç. toplam 12 yıl 6 ay ve Meryem K., Seher Ç., Mustafa G. ve Döndü G., 4 yıl 6'şar ay ve Yaşar A. ise 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Töbe töbee ne diyeceğimi şaşırdım :saskin

Cezanın indirlme gerekçesi nedir :S onu da bi araştırıp paylaşsaydın...

Eğer Yapılan İş Doğru İse(Kız Kaçırıp Tecavüz Etmek) Böyle İnsanlara Ceza İndirimi Değil Ceza Bindirimi Yapılmalı.

Nasil yani yaa:confused1:Ben o kocayi dilim dilim dogrardim,yardim etmek söyle dursun..

..:.. La bunLar napmıs yaa kaç kişi tovbe tovbe ALLAH beLanızı versın saLAkLar ..:..

Geri