Karışık Video Dağıtımı mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
bazı forumda hatalarım olsada hackhell için çok emek harcadım ve birşeyler yaptıgımı düşünuyom belkı bazen hata yaptımsada ama her ınsan hata yapar buda var...

düşündüm ve Karışık Video Dağıtımı bölümüne mod adayı olmayaya karar verdım

+ - yorumlarınızı bekliyom

Edit: Oyum - Yonde Degismistir.

arkadaşımızın eklemeri baya bir iyi bewncede mod olsun

ya bilmiyorum da yakında hagi bölüme adaylıgını koyacaksın

gereken butun acıklama linktede verilmiş zaten

iyi forumlar...

Ben Bunu Gormemistim 10 Gunde Bir Aday Oldugunu..

YeniLere $ans verilmesinden yanayım -1 ama eskiden ßeri tanıyorum Çok çaLı$kan ßi üyesin..

Din benım cok onem verdıgım konulardan ve yazılanları gordum sen bırak Din

bolumune aday olmayı Ilk once Dini ogren sana dini bıldıklerım kadarıyla

ogretmeye hazırım Ben kımseye bugune kadar - oy vermedım belkı onemlı olmaz

versemde ama ne yazıkkı -1-1

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Edit: Oyum - Yonde Degismistir..

satınmı aldılar seni burda bi kaç kişikı yorumunu sonradan değiştırıyon

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Ben Bunu Gormemistim 10 Gunde Bir Aday Oldugunu..

o beni ilgilendırır seni dııl
sen işine bakarsın ben işime bakrım SGULACHI Ya bişede dememe yok kendilerının yaptıklarına baksınlar mod olmuşlar ama kişilık sahıbı olamamışlar bır mod adayına msnde mod olunca kendını bişe zannetme bıze yine boyle saygı yap dıyen ben diilim bı kaç kişidaha var yakındır zamanı var sadece bana bunları dedı o resmınıde çektı yakında yayınlar siz kendınıze bakın
:mad:

ortamın biraz sakinleşmesini beklesen ve daha sonra aday olsan çünkü senin üzerinde şu an bi antipati var herkes üstüne gelecektir o yüzden ben + ve ya - oy vermek istemiorum şu an ;)

Yav mod olmak ıstıyorsun ama konusmalarına bak

Ben senı yargılamıyorum ama bole konusursan mod olman heralde zor (bu benım fıkrım)

Ayrıca yanlıs anlama ama gordugum kadarıyla heryere mod olmak ıstıyorsun bıraz maymun ıstahlıya benzıyorsun yanlıs anlama sakın

Kırdıysak affola

RomeoMAD' Alıntı:
Yav mod olmak ıstıyorsun ama konusmalarına bak

Ben senı yargılamıyorum ama bole konusursan mod olman heralde zor (bu benım fıkrım)

sen kendı konuşmana bak yukardakı yorumdan neyı neyle bağlaştırma bızde dınımızı çok sever ve savasırız ben eskı modlugumuda dın islam için bıraktım adultu dınle bağlaştırma dostum :mad:

BuNaLım' Alıntı:
sen işine bakarsın ben işime bakrım SGULACHI Ya bişede dememe yok kendilerının yaptıklarına baksınlar mod olmuşlar ama kişilık sahıbı olamamışlar bır mod adayına msnde mod olunca kendını bişe zannetme

Merak ediyotrum acaba Msn'den küfredip'te karşısındakini engelleyen. başkası tarafından çağırdığımda ise hiçbirşey sölemeden kaçan ben miydim yoksa başka bir haysiyetsiz arkadaş mıydı :eek: :eek:

Sen Herkesle Tartisiosun Adamim Bi De Sunla Bunla Problemim Yok Diyosun

Kady Le Konusurken ''kedi'' Gibi Oluosun

Madem Sakincasi Yok Bu Kelimenin O Zman Sen Satilmisin Onde Gidenisin Gordugum Kadariyla . (nokta)

ya ben anlamıyorum millet yorumunu yaptıktan sonra burda neden cirit atıyor anlayamıyorum, burda sadece BuNaLım'dan bahsetmiyorum her modluk isteminde bu oluyo ve benim dikkatimi çok çekiyor , ya sen yorumunu yaptıktan sonra, gerisini yönetime bırak - yada + ını verdikten sonra daha yorum yapma, sonra konu sapıyor her seferinde böyle oluyor...

he + olarakta bir kişinin üstüne bu kadar gidilmezi, bırak da bu kadar kişi gidilmeze gelelim ya o da hatalarını kabul ediyor ve hatasız kul olmaz diyorum ben, lütfen arkadaşlar kırıcı olmayalım birbirimizi kaybetmek yerine kazanmaya çalışalım, birbirimiizn kuyusunu kazarak bi yerlere gelemeyiz bunu unutmayalım

kasirga61' Alıntı:
ya ben anlamıyorum millet yorumunu yaptıktan sonra burda neden cirit atıyor anlayamıyorum, burda sadece BuNaLım'dan bahsetmiyorum her modluk isteminde bu oluyo ve benim dikkatimi çok çekiyor , ya sen yorumunu yaptıktan sonra, gerisini yönetime bırak - yada + ını verdikten sonra daha yorum yapma, sonra konu sapıyor her seferinde böyle oluyor...

he + olarakta bir kişinin üstüne bu kadar gidilmezi, bırak da bu kadar kişi gidilmeze gelelim ya o da hatalarını kabul ediyor ve hatasız kul olmaz diyorum ben, lütfen arkadaşlar kırıcı olmayalım birbirimizi kaybetmek yerine kazanmaya çalışalım, birbirimiizn kuyusunu kazarak bi yerlere gelemeyiz bunu unutmayalım

HAYATIMDA OKUDUGUM EN GUZEL YORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri