Kaptanlar yumruklaştı mı?

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
news_manset_resim_fp_Uzulmez_Toraman01.jpg

Beşiktaş’ın Avusturya kampından şok bir haber geldi !.. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın yumruk yumruğa kavga ettiği ve iki futbolcuyu da menajer Sinan Engin'in kamptan kovduğu öne sürüldü.

Milliyet ve Vatan gazetelerindeki haberlere göre Beşiktaş’ın kampı olaylı başladı. Takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu.

Milliyet gazetesindeki haberde kavganın terlik yüzünden çıktığı öne sürüldü. Habere göre öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

Kavganın ardından akşam yemeğinde Menajer Sinan Engin'in iki futbolcuyu barıştırmaya çalıştığı ancak kaptanların burada 2. kez birbirlerine tekme tokat girdiği de öne sürüldü. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenlerin güçlükle ayırdığı belirtildi.

Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin'in ise iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldığı belirtildi. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

İddialarla ilgili olarak henüz Beşiktaş'tan açıklama yapılmadı!!

arkadaşlar olay sanırım doğru sinan engin in açıklaması sitelerde görülebilir bence çok abuk sabuk bi nedenden kavga edilmiş duyduğuma göre iki oyuncuda satılık listesine konmuş bence ibrahim toramanın satılık listesine konması kadar anlamsız bişey olamaz maçlardaki hırsı ile beşiktaş formasını hak eden biri...bu arada uğur incemanda beşiktaşa gelmiş sanırım bonservisine karşılık iki genç oyuncumuz verilmiş bunlardan biri de adem büyük...adem geçen sezon altayda çok ii bir performans sergiledi yönetim neden böle değerleri gençleri elinde tutmayıp sağa sola satıp 3-4 sene sonra para karşılığında tekrar geri almaya çalışıyo?gerçekten artık yeter demirören yeter...

İbrahim Üzülmez Gibi Futbol Ozurlu Bi Adam Bile Kendini İlah Gibi Görüyor Ve Hala Bu Takımda Ustelık Takım İcİ Huzursuzluk Yaratıyor Gönderin Artık Su Deliyi.

Ya Bir Terlik Için Kavga Olur Mu Hiç Toraman üzülmez

Geri