Kaptan'dan 10 numara itiraf!

anakinrick

1.618
Reaction score
0
KANARYA’NIN kaptanı Alex de Souza, yeniden sırtına geçirdiği 10 numaralı formanın kendisine uğur getireceğini söyledi. Fenerbahçe’den önceki futbol kariyeri boyunca sürekli 10 numaralı formayı giydiğini belirten Alex, “Yeni teknik direktörümüz Aragones’le bu yıl fark yaratacağız. Geçmişteki hatalarımızı bu yıl bir daha yaşamayacağız” diye konuştu. Önce istemedim YENİ formasıyla ilgili olarak da konuşan Alex, “Ben kariyerim boyunca her yerde 10 numaralı formayı giymiştim. Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde de bana, istersem 10 numaralı formayı giyebileceğim söylendi. Fakat o sıralarda 10 numarayı Tuncay giyiyordu. Bu nedenle ben bu teklifi geri çevirdim ve 20 numaralı formayı giydim” dedi.

valla alex e herşeyi deniyoz bi kaptan yapıoz bi 10 numara veriyoz inşallah bu tutar ne diyim....

yha ii oynasında istedii numarrayı giysin yha

Alex Artık 10 Numarayı Hak ediyor Geçen sene Alex ne dedi suan haketmiyorum demekki artık Kendine güveni var zateN taraftar ona güveniyo Özellikle Tribün Cocukları Olarak Çok beyeniyoruz (= Ona Karşı ÖzeL pankart ve Show gösterileri Olucaktır :)

alex geçen sene herkese yeterince kapak taktı şampiyonlar liginde ki oyunu sezonun genelindeki oyunu büyük maçlarda ki etkisi ile maç kazandırması ş.liginin asist kralı olması en iyi 11 e seçilmesi onun kalitesinin ispatıdır 10 numara yakışır kralex e

Geri