LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
İBB maçında attığı gollerle Trabzonspor'un büyük bir kaostan kurtulmasını sağlayan isimlerden biri olan Egemen Korkmaz, örnek bir davranışa imza attı !.. Egemen, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun kendisine verdiği ekstra primi altyapı sporcularına dağıtacağını açıkladı !..
Yönetim Kurulu'nun jestine teşekkür eden Egemen “Bu karar beni fazlasıyla onurlandırdı. Takım olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde böylesi önemli bir galibiyette pay sahibi olmak benim için çok önemli. Elbette alınan 3 puanda arkadaşlarımın da katkısı inkar edilemez. Bundan sonra hep birlikte bize düşen yeni bir galibiyet serisi yakalamak olacaktır” dedi.
Kendisine verilmesi uygun görülen ekstra primi Gençlik Geliştirme Birimi’ne sporculara dağıtılmak üzere vereceğinin altını çizen Egemen “Onlar bizim ve kulübümüzün geleceği. Geleceğe hazırlanma adına ne zor şartlarda mücadele ettiklerini biliyorum. Trabzonspor Kulübü’nün onlara sağladığı şartlar üst seviyede ancak özel yaşamlarında ihtiyaçlarını giderebilme adına onlara böylesi bir katkı yapmayı uygun gördüm” diye konuştu.