kaptanı kim öldürdü ??

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Pelin hanım Selin hanım ve Tülin hanım bir geziye giderler.Pelin hanım gezide gece dans etmek için pistin olduğu yere inmiştir.Odans ederken Tülin hanım yemek yemek için restoranta inmiştir.Selin hanım karasız kalmıştır,üst kattan balkona çıkıp dışarıyı seyrediyormuş.Ve o sırada bir kaza olmuştur.güvenlik kaptanın kamarasında olmadığını fark etmiştir,sonrada kaptanın öldürülüp denize atıldığını keşfetmiştir.bu arada gezi gemide yapılmaktadır.Pelin hanım ben dans ediyordum,selin hanım ben dışarıyı seyrediyordum,tülin hanım ben yemek yiyordum demiş.sizce kaptanı kim öldürmüş?

Bence Selin Hanım ya katil yada katili gördü, çünkü dışarıyı seyrederken ya kaptanı öldürdü yada öldürüldüğünü gördü.

aklımdan intihar geçti ama denize nasıl attı kendini :) güvenlikte öldürmüş olabilir..!

ne gemiymiş be kaç katlı bu melet balkonları da var
ve ordan kaptanı da görüyor nasıl beceriyosa.
oda bişeymi kaptanın öldürüldüğünü ve denize atıldıgını farkediyor.
kaza ihtimalini de düşünmeden.

var burda bi bit yeniği ya hadi bakalım???

guvenlık gorevlısı o olay cınde kaptanın kamarasında ne arıo acaba :S :D:D:D

tabiki selin hanım çünkü dışarıyı seyraden o kaptanı denize atan kişiyi görebilecek tek kişi

Kaptan Kazaya Kurban Gitmiştir çünkü Kaza Olmuştur Diyor Parçanın Içerisinde Yaaaa Böle Püs Noktayı Göreceksin çok Basitti Daha Yok Mu :d

pelin hanım öldürmüş..bildiğime göre gezilerde yemekler hepberaber yenilir..bir tek kaptan gelemez(gemiyi sürdüğü için)..bu arada o dansa gitmek için ayrılan bayan kaptanı öldürmüştür..zaten baştan kararsızdı ne yapacağı

üst katta balkon falan
onu geçtim yemek için aşağı iniyorlar
bence geminin bir krokisi lazım
kaptanın odası nerede peki?

1. Kazaya kurban giti...
2. Selin Hanım...
3.Güvenlik Görevlisi...

-simdi bu gemide kac kisi
-mademki bu gezi 3 kadin birde guvenlik cikti yola o zaman bunlarin hepsi salak denizin ortasinda kalacaklar
-tamam dansa gitti ama kimle dans edecek
-sonra mademki gemide bu kadinlardan baskalarida var neden bu kadinlar suclaniyor
-yemek yemeye giden teyzemin yolunun uzerinde mi kaptanin odasi
-kaptan dumeni kime birakip dans etmeye geldi
-o kadar olay olurken neden bu kadınlar boyle salkaca seylerle ugraisyorlar
-sonra kaptan oldurulup denize atildiysa kaptan kac kilo , kadinlarin arasinda vucutcu varmi? yoksa zaten direk guvenlik suclu
-gemi buyuk degilse zaten disariyi izleyen teyzem kesin olayi gormustur gormediyse de kesin kocasidir oldurulmesini buyuk zevkle izlemistir..

gemiye bak be dallas gibi ha tutan tutuğunu ... :D

kaptanın öldürüldüğünü görmediyse adamı denizdeyken nasıl incelesin belki intahar etti bu yüzden yalan söylüyor katil SELİN

Geri