Kaplumbağalarım İçin Yardım =(

χ∂αηтє23χ

Schizophrene
Reaction score
0
Arkadaşlar 2 tane su kaplumbağam var.. Son 2 3 gündür yem yemiyorlar

Nasıl eski hallerine döndürebilirim... Yardımlarınızı bekliyorum...

benimde su kaplumbaglarim vardi. eger daha yemek yemiyorlarsa, bu hasta oldmuslar demektir, benimkilerde yemek yemediler, gittim degisik degisik yemekler aldim, yok ise yaramadi, ve sonunda öldüler. su kaplumbagsi beslemek kolay degil, bunu anladim.

sonra gittim tekrar aldim, bu sefer cok iyi baktim, isitici falan koydum akvariuma. baya büyüdüler ama bu sefer cok kokmaya basladilar, napim gittim aldigim yere geri verdim.

ya kaplumbaglari veterinere götür, yada ölmelerini seyret, cünkü yemiyorlarsa hasta olmuslardir.

χ∂αηтє23χ;4099168' Alıntı:
Arkadaşlar 2 tane su kaplumbağam var.. Son 2 3 gündür yem yemiyorlar

Nasıl eski hallerine döndürebilirim... Yardımlarınızı bekliyorum...

Öncellikle kaplumbağanızı nerede tutuyorsunuz?
Akvaryumda mı yoksa bir kabın içindemi?
Kaplumbağanız büyük ihtimalle kış uykusuna yatacak=((
Ama tabii biraz daha bigi lazım.Eğer bir kapta yaşıyorsa onu 28 derece olan sıcak bir yere almanızı tavsiye ederim.

Öncellikle kaplumbağanızı nerede tutuyorsunuz?
Akvaryumda mı yoksa bir kabın içindemi?
Kaplumbağanız büyük ihtimalle kış uykusuna yatacak=((
Ama tabii biraz daha bigi lazım.Eğer bir kapta yaşıyorsa onu 28 derece olan sıcak bir yere almanızı tavsiye ederim.

bunada dicek biseyim var, yavru su kaplumbaglari kis uykusuna yatmaz, bende böyle yanlis bilgi edinmistim. ilk aldigim kaplumbagim, kisa denk gelmisti. önce yemek yememeye basladi, onun üzerine tasin üstünde öyle kaldi. ben kis uykusunda saniyorum, megersem ölmüs.

bunun üstüne almanyaya gittim, orda özellikle veterenere gittim, bilgi almak icin, ve anladimki, burdaki kaplumbaglari satan elemanlar hic birsey bilmiyorlar, kis uykusuymus falan filan, böyle bisey yok

arkadaşım kaplumbağalar hareketli ise ve suları ~ kabukları temiz ise buna ragmen yemek yemiyorlar ise veterinere danışmanı tavsiye ederim zira kış uykusu için birazda geçkalmışlar umarım iyidirler

Geri