Kapınıza dilenciler geldiği zaman ne tepki veriyorsunuz?

Kapınıza dilenciler geldiği zaman ne tepki veriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    70
Dilenciler bizden zengin :) adamlarin cebinden milyarlar cikiyor ya :)

kapıyı acar m para yok derim dilenciler bizden zengin aq burda inter formalı bi dilenci teyze var kadın ev almıs saka gibi valla

eger samımıyse ve gercektne ıhtıyacı var olduguna ınanırsam o zaman parada verırım karınıda doyururum ve kullanmadıgım esyalarımdan ona gıyınmesı ıcın verırım

ya ben çok korkuyorum ama yinede açıp cüzdanımdaki tüm parayı veriyorum.geçen gün geldi bir kadın sert davrandım ama yinede tüm paramı verdim.

allah bize versin ben veririm dağıtırım paramı.yolda falan görüyorum dayanamayıp veriiyorum.çok verdiğimi görünce o kadar mutlu oluyorlarki.bir yığın dua ediyorlar.dua almak falan değil derdim,sadece mutlu etmek.yolda kenarda oturan yaşlılara dayanamıyorum.parayı veriyorum yürü teyze evine git burda oturma diorum kaldırıyorum.

eşim çok kızıyor,para verdiğime değil,güvenme insanlara die kızıyor.beni kandırıyorlarsa allah zaten hesabını alır,kandırmıyorlarsa muhtaçlarsa isabet olmuş oluyor.böle işte =)

kapıyı acmam o kadar kat kat bina bina dolasacak gücü varsa calısacak gücüde vardır.ne yapcakları bellimi olur demi:)

Geri