evet bunun cevabını istiyorum melih. özellikle göğüs kanseri
desantralizasyon Altın Üye Altın Üye Katılım 18 Haz 2005 Mesajlar 3,759 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 Konum istanbul, samsun 25 Tem 2005 #1 evet bunun cevabını istiyorum melih. özellikle göğüs kanseri
Leke Altın Üye Altın Üye Katılım 25 Haz 2005 Mesajlar 9,652 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 Konum DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko 25 Tem 2005 #2 Bence birşey yemesin . Nede olsa kurtulma olasılığı fazla değil . Ama mucizelere inananlar varsa kurtulabilir . Ben olsam ölmeyi tercih ederdim .
Bence birşey yemesin . Nede olsa kurtulma olasılığı fazla değil . Ama mucizelere inananlar varsa kurtulabilir . Ben olsam ölmeyi tercih ederdim .
desantralizasyon Altın Üye Altın Üye Katılım 18 Haz 2005 Mesajlar 3,759 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 Konum istanbul, samsun 25 Tem 2005 #3 Leke' Alıntı: Bence birşey yemesin . Nede olsa kurtulma olasılığı fazla değil . Ama mucizelere inananlar varsa kurtulabilir . Ben olsam ölmeyi tercih ederdim . Genişletmek için tıkla ... sus lan kötü haber telalı ağzından yel alsın sana bişe olursa direk ötenazi isticem
Leke' Alıntı: Bence birşey yemesin . Nede olsa kurtulma olasılığı fazla değil . Ama mucizelere inananlar varsa kurtulabilir . Ben olsam ölmeyi tercih ederdim . Genişletmek için tıkla ... sus lan kötü haber telalı ağzından yel alsın sana bişe olursa direk ötenazi isticem
Uzunefe Altın Üye Altın Üye Katılım 22 Haz 2005 Mesajlar 13,353 Reaction score 0 Puanları 0 25 Tem 2005 #4 ya kenserli hastaları kurtaracak en önemli şey , moraldir. çoğu kişi bu moralle kanseri yendi.
Cree Murat Altın Üye Katılım 25 Haz 2005 Mesajlar 3,500 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 25 Tem 2005 #5 ısırgan otu yiyenleri duymuştum..!bir araştır istersen..!
melihbakir LorD oF The WaReZ Katılım 18 Haz 2005 Mesajlar 2,195 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Ata'mın İzinden !.. 25 Tem 2005 #6 Konuya El Atmis Bulunmaktayim :d Arkadaslar Yeni Baslik Olarak Verildi Ayrica Lutfen Sabit Baslikta Yapalim Isteklerinizi :d:d
Konuya El Atmis Bulunmaktayim :d Arkadaslar Yeni Baslik Olarak Verildi Ayrica Lutfen Sabit Baslikta Yapalim Isteklerinizi :d:d