Kanoute'ye 4 milyon Euro

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden As, Fenerbahçe'nin Sevilla'nın Malili golcüsü Frederic Kanoute'nin transferi için harekete geçtiğini öne sürdü.
2.5.2008

7_210029_kanoute0205bb.jpg

İspanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden As, Fenerbahçe’nin Sevilla’nın Malili golcüsü Frederic Kanoute’nin transferi için harekete geçtiğini ve yıldız futbolcuya senelik 4 milyon Euro teklif ettiğini öne sürdü. Sevilla ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Kanoute’nin, bu çılgın teklife hayır diyemeyeceği ve 4 milyon Euro’luk ücretin şu anda aldığı paradan daha fazla olduğu belirtildi. Ünlü golcünün müslüman olması nedeniyle Türkiye’ye sıcak baktığı vurgulandı. Ancak Juventus’un Kanoute için Sevilla’ya 18 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği göz önüne alınırsa, bu transferin gerçekleştirmesi o kadar kolay gözükmüyor.

volkan:are you goalkeeper?
r.carlos:are you jackal?
edu:are you idiot?
maldonado:are you mal?
alex:are you sex?
kezman:are you player?
semih:are you sponger?
aziz yıldıvım:ave you pvesident?
kanoute:are you musluman

Arkada$ım sanırım senin kişiseL sorunLarın war ''Fenerbahçe'yLe iLgiLi ama rica ediyorum ßunu foruma yansıtma...​

Ben Bu Adamı Şikayet Ede Ede Bıktım Ama O Hala Bıkmadı 1 Ay Süreyi Gözden Cıkaracam Az Kaldı Hackhell e Yakışmayan Bi Hakreket Etmek İstemiyorum Ama Bu Herife Ses Cıkmadıkca Deliriyor. Arkadaşın Problemini Cözdüm Ben

Tahrik edici mesaj silindi.Gereken yapılıcaktır.

Geri