Kan Grubu KİŞİlİĞİn Aynasi ..

demilles

New member
Reaction score
0
Kan grubunuzun aslında sağlığınız kadar kişiliğinizi de etkilediğini biliyor muydunuz? İngiltere'de yapılan araştırmalar sonucunda kişilerin kan grupları ile kişilikleri arasında bir bağ bulunduğu ortaya çıktı.

B'Ler İçin Önce Mantık

* A grubu: Duyarlı ve uyumludur. Araştırmayı sever ve değişime hemen ayak uydurur. Çevrelerindeki kişilerle sıkı ilişkiler kurmayı severler.

* B grubu: En önemli özellikleri mantık ve iradenin duygularından önce gelmesidir. Çevrelerine egemen olmak ve etraflarındaki herkesi yönetmek isterler. Gözüpek, inatçı ve otoriterdir.

* 0 grubu: Yaşamın tadını çıkartır, dünya nimetlerinden yararlanır. Ortama çabuk adapte olur, herkesle iyi anlaşır. Başarılarındaki en büyük etken dış dünya ile yakaladıkları mükemmel uyumdur.

* AB grubu: Karmaşık bir yapıya sahiptir. Çelişen, kaprisli ve tutarsız bir kişilik sergilerler. Çevrelerine çok önem verirler. Mantıklı düşünebilmeleri, sosyal tutum ve yargıları önemsemeleri onları başarıya götüren en önemli etkendir.

0 grubu: Yaşamın tadını çıkartır, dünya nimetlerinden yararlanır. Ortama çabuk adapte olur, herkesle iyi anlaşır. Başarılarındaki en büyük etken dış dünya ile yakaladıkları mükemmel uyumdur.

yalan :D

Rh değerlerine göre yapılan araştırmalar yok mu acep :)

walla dorudur bilime güwenimiz sonsuz...

demilles' Alıntı:
0 grubu: Yaşamın tadını çıkartır, dünya nimetlerinden yararlanır. Ortama çabuk adapte olur, herkesle iyi anlaşır. Başarılarındaki en büyük etken dış dünya ile yakaladıkları mükemmel uyumdur.

Valla her ortama ayak uyduramam . Gerisi biraz uyuyor

* AB grubu: Karmaşık bir yapıya sahiptir. Çelişen, kaprisli ve tutarsız bir kişilik sergilerler. Çevrelerine çok önem verirler. Mantıklı düşünebilmeleri, sosyal tutum ve yargıları önemsemeleri onları başarıya götüren en önemli etkendir.

valla dogru söylüyor :)

inanması güç ama doğru çıktı:)

aSlında yaklaştı yaw :)))

şimdi söyleyemem ama bana %100 uyuyo :D:D

* A grubu: Duyarlı ve uyumludur. Araştırmayı sever ve değişime hemen ayak uydurur. Çevrelerindeki kişilerle sıkı ilişkiler kurmayı severler.

bundan daha fazlası da var bende:p

kategullizasyon olayını sevmedim ben :)

* 0 grubu: Yaşamın tadını çıkartır, dünya nimetlerinden yararlanır. Ortama çabuk adapte olur, herkesle iyi anlaşır. Başarılarındaki en büyük etken dış dünya ile yakaladıkları mükemmel uyumdur.
aynen ben :D

Geri