daredevil_off
PiS YoLuK
- Reaction score
- 0
bir sis perdesinin ardından gördüm seni. haince güldün buna bağlanacağımı bilerek. hakaret içeren yorumlarda bulundun ki kavgalar daha da bağlardı beni sana.bir çölün ortasından geçerek gelmedim sana, dağları delmedim,verem olmadım aşkından. gözlerim görüyor emin ol, kör olmadım ağlamaktan. bu değildi ki benim aşktan anladığım...
bir zamanlar seninle büyülü bir girişi olan bir bahçede kahve içtiğimizi hatırladım unutmaya çalıştıkça.karşılıklı kahvelerimizi içerken yine herhangi bişeyden dolayı tarışıyorduk. durdum o an , ellerini tuttum. yüzüne baktım. gözlerin çok güzel bunu söylemişimdir. kaşların fırlatılmayı bekleyen bir yay gibi gergin ve hırslı.burnun nazarlık senin deyiminle bu kadar güzelliğin için, kadı kızında dahi olabilecek kusurlar canım bunlar.
sonra aynada kendimi baktım, eksik ve kusurlu taraflarımı görüyordum daha çok baktıkça.ayna sırlarını , sırlarımı bir bir döküyordu önüme. işte bu geçmişin! bak bu da geleceğin ! keskin hatları olan hangisi bak bakalım diyordu bana. bak bakalım hazırladığın sona! bak bakalım içine düştüğün sessizliğe. bu yol seni nereye götürebilir ki? bak bakalım...
bakıyorum uzunca bir zaman oldu. bakıyorum ve aynı yere bakarken körleşiyor gözlerim.ilk başta sevinçle sarıldığım ışık yakmaya başlıyor gözlerimi, ellerimi...yanlışa düştüğüm düşüncesi düşmüyor ki yakamdan,yapışayım yakana sorayım sana, beni sevmeyi becerememenin hesabını...
kendi cesedimi gördüm dün gece, sırtımdan bir kurşunla vurulmuştum,yağmur yağıyordu ve kanım yağmura karışıp gidiyordu yavaşça...kan bozdu mu bu rüyayı dersin? ...
alıntı..