.:kamyoncu AbazaliĞi:.

lemonata

New member
Reaction score
0
Kamyoncu Uzuuuunnnn Yolculuktadir. Kirmizi IŞikta Bİr Arabanin Yanina YaklaŞir. Arabada Enfes Bİr Kiz Wardir.kamyoncunun KÜÇÜk OĞlan Burada Kipirdar Bİraz. Kamyoncu Bİraz Daha İlerledİkten Sonra Durur Ve Bİr Çay BahÇesİne Gİrer.burada Bİraz Daha Olgun Bİr Kadin GÖrÜr DİĞerİnden İyİ Olmasada Kadin TaŞ Gİbİdİr.kamyoncunun OĞlan Yariya Kadar Havalanir.kamyoncu Çayini İÇer Yola Devam Eder.gİttİĞİ Yer Şehİr İÇİ OlduĞu İÇİn Oralari Pek Bİlmez Ve İkİncİ Kadindan Daha YaŞli Bİrİsİne Yolu Sorar Tabİİ Kadinin GÖĞÜslere Bakarak.bİzİm Abaza Kamyoncunun Malafat Tavan Yapar. AbazaliĞin Son Noktasina GelmİŞtİr.mali Teslİm EdeceĞİ Yere GeldİĞİ Zaman YaŞli KartlaŞmiŞ Bİr Kadin GÖrÜr. Acaİp YaŞli.tabİ Bİzİm Abazaliktan Kirilan Kamyoncu Kadini TuttuĞu Gİbİ .İker. İŞte Arkadaslar Bİr Arabadakİ SÜper Bİ Kadin Nelere Sebep Oluyoo. Abazalik Bole BİŞİ İŞte Allah Kİmseyİ AbazaliĞa DÜŞÜrmesİn

bu ne ya komik degil edpsizce bence fıkrada degil
niye yazmiş anlamadım gitti

güzel burda bişe vurgulanıyor anlayan anladı........

he guzel.
kardeş sen kamyoncusun yada abazasın heralde. ya da her ikisi :D:D

thy.willen' Alıntı:
ne pahasına olursa olsun ilk görüdüğümüz kadını yatırmalıyızki yaşlısına kalmayalım onu vurgulamak istiyor herhalde
:durdurun :biggrin
Hhahahhahahaaha =)

bizim bi arakdaş var berbat espiriler yapar hep kimsede gulmez ....o ole hiç yuzu kızarmaz inadına gene berbat espirilerine devam eder aynın onun ayarında bi fıkra ...ve iğrenc

kendi başından geçeni kamyoncuya mal ederekmi anlatıyo napıyo :D

bu ne ya fıkra desen değil
komik desen hiç değil
ne şimdi bu
klasik iğrenç bi espri var ya "ADAMIN BİRİ ATA BİNMEYE BAYILIYOMUŞ, ATA BİNMİŞ BAYILMIŞ" bu da ona benziyo "adamın biri abazaymış,gitmiş yaşlı kadını .ikmiş " :D

komik miydi şimdi bu neydi ?

haklısın vallaha kardeş ben 18 yaşında üstümden abazalığı halen atamadm ne yapmalıyım mlli de oldum 5 defa ama her milli olusumda daha fazla istek gelior ne yapacam yardım edin :( malafatı boxer lastine sıkıştırmaktan bıktım...

hiç bir kamyoncu zannetmiyorumki abaza kalsın

Geri