Kamyoncu ™

YlDrM_BiLa

New member
Reaction score
0
kamyouncunun biri her hafta yeni bi sefere çıkıyormuş dogal olarak da karısı kendini yanlız hissediyormus fakat adamın fiziği karsının en az 3 katıymış her ilişkilerinde kadın ölecek gibi oluyomuş ama karşıda gelemiyormuş.
Günlerden birgün kamyoncu tekrar sefere çıkacakmış kapıdan çıkarken karısına dönüşte hazır ol avazın çıkana kadar bağırtacam seni demiş kadın doğal olarak ürkmüş ama karşıda gelemiomuş, çareyi komusya sormakda aramış komşusu demiş al şu kremi kocanla .ikişeceğin zaman .mına sür kadın meraklı meraklı kocasının dünmesini beklemiş.
bikaçgün sora kocası eve dönmüş direk yatağa atmış karıyı kadın da soyunurlarken .mına kremi bi güzel sürmüş, adam bi sokmuş lap diye içeri girmiş alet :D
eee tabi kamyoncu bu vazgeçermi demişki : vay çakal karı sen 40 yıllık şoförü yoldanmı çıkaracan al sana demiş .ikine zincir bağlamış başlamış .ikmeye :durdurun:biggrin:clap:victory:vur

ne bu yha çok saçma konu kapatılsın derim benn

93469463893457893457543790345679053409 defa verildi

?????????????????????????????????????????????????????????

abı sen resmen fantazi yapmışın bea puhahaha

arkadaşlar kusura bakmayında biri kötü bir yorum yapınca hemen peşine takılıyonuz. yoksa siz iinsiyatifsizmisiniz.mal fıkralara gülersiniz bunu yuhlamışsınız ne aciyipsiniz bende fıkra iyi komik değil ama yuhlanacak kadarda değil

cok sacma ama yaaaa

arkadaşlar kusura bakmayında biri kötü bir yorum yapınca hemen peşine takılıyonuz. yoksa siz iinsiyatifsizmisiniz.mal fıkralara gülersiniz bunu yuhlamışsınız ne aciyipsiniz bende fıkra iyi komik değil ama yuhlanacak kadarda değil

cunku fıkranın vurucu kısmı yanı fınalı bole dııldı baya yarım olmus o yuzden de bısey anlamadı kımse doal olarakta kotu yorum yaptı bu da gayet doğal bıras daha secıcı paylasım yapılırsa sorun cozulur:goz:

Bence Güzeldik Eline sağlık Bazıları Tam Olarak anlamadı Sanırım :)

93469463893457893457543790345679053409 defa verildi

bence de hep aynı yorumu yapıyorsun ama senin bu bölümde bir paylaşım yaptığını görmedim ayrıca madem daha önce bu kadar çok verildi zahmet edip link verirsin kapatırlar konuyu böyle bilmemkaçkez verildi yazmakla olmaz bu iş ayrıca ben bu kadar verilmiş olsa en azından bir tanesini hatırlarım olsa olsa bir veya iki kez verilmiştir

ayrıca ben şahsen anladım fıkrayı önemli olan paylaşmak ve evet daha beterlerine gülünüp geçilirken bu fıkranın (veya başkalarına göre değil) bu kadar eleştirel yorum almasınıda anlamıyorum

eline sağlık :)

Geri