dedelerimiz bizi affedecekmi

balkans41

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar ben bu işi anlamış değilim.bizim soyumuz şanlı OSMANLI değilmi.ben OSMANLI torunuyum kardeşim.Ya tarihimize şöle bi bakılmıyomu.OSMANLI imparatorluğunun hükmettiği hangi topraklarda veya topraklara komşu hangi ülkede karışıklık çıkmış.Gösteremezsiniz yok.çünki Atalarımız dini tam anlamıyla yaşamış ve yaşatmaya çalışmıştır.Ama bugün gelinen noktaya bak ki!! kimse geçmişine bakıp utanmıyor.biz atalarımıza layık olabildikmi demiyor.Kim kimin kayığına binerse onun türküsünü söylüyor.AYIPTIR YAZIKTIR GÜNAHTIR!!!!!!!!! Eğer biz millet olarak bazı şöyle bir geçmişimize dönüp bakabilsekte kendimize gelsek çok şey düzelir.Şimdi de bir türbandır aldı başını gidiyor.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.bence türbana karşı gelenlere en iyi cevap ŞANLI OSMANLI VE YAŞAYIŞIDIR.Hiç kimse bilip bilmeden konuşmasın atalarımız ne yapmış ona baksın.saygılarımla.:saskin:vur

Çok iyi söylemişsin kardeşim ellerine sağlık keşke herkes senin benim gibi düşünse.
tekrar tebrik ediyorum seni allah senden razı olsun!

2n8qyj9.jpg

Sen şanlı osmanlı yaşayışı falan diye boşuna yoruyorsun kardeş onların Tarihi 1923 den itibaren başlıyormuş :vur:

amin kardeş cümlemizden ALLAH RAZI OLSUN

Geri