Kameradan Bilgisayara Görüntü Aktarma

T

Banned
Reaction score
0
Sony dcr dvd 803E Kamera içerisinde dvdye yazılmış görüntüler var fakat dvdyi bilgisayara taktığımızda boş dvd olarak gösteriyor Kameranın içerisine taktığımızda görüntüleri izleyebiliyoruz
Usb bağlantısından bilgisayara bağlamaya çalıştığımda Tanınmayan aygıt hatası veriyor kamerayı görmüyor
Biraz driver aradım nette sony kendi sitesinde fakat bulamadım
Bu haldeyken bu dvd içerisindeki görüntüleri bilgisayara nasıl aktarabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şimdiden Teşekkürler ..

Arkadaşım kamerayı satın alırken kutusundan bilgisayar tanıtım cd'si çıkmadımı?Bu kameraya ait tanıtım cd'sini bulup bilgisayara yüklemen gerekiyor.Ayrıca senin modelde varmı bilmiyorum sony kameralar kendilerine özl cd/dvd writter istiyor. Bende de DCR-HC42E modeli var kendine özel çeştli markalarda cd/dvd writter'ler istiyor. Dediğim gibi bence tanıtım cd'sini bulup pc'ye kurman gerekiyor daha sonra writter'inin uyup uymadığını internetten ilgili siteden öğrenebilirsin. Kolay gelsin.

ilk önce kameranı pc ye tanıt saha sonra movie maker a gir kamera bağlı olsun bu arada sol üst köşeden dosya kısmına tıkla ordan video yakala seceneğine tıkla karsına 1 ekran gelecek ordan video yakalama aygıtı kısmında ileri tıkla yakalanan video dosyası kısmında video yu koyacağı yeri belirle ve ileri tıkla video ayarları kısmında yine ileri tıkla video yakala kısmında ise pc ne kaydedecein kısım geldiğinde yakalamayı başlat seceneğine tıkla video yakalama işin bittikten sonra yaptığın çalışmanı kaydederek pcdeki görüntülerini oluşturmuş olursun :D

Geri