nuriislam
New member
- Reaction score
- 0
hemen konuya gireceğim bende amerikadan hediye gelen bir diz üstü bilgisayarım var..bunun vista olarak yüklemesini yaptım aygıt yöneticisinde herhangi bir problem görünmüyor marka hp 6915 nr modeli driverlerinin hepsini hp sitesinden indirdim kamerada kurulu herhangi bi sorun görünmüyor fakat msnde kameram kapkaranlık ışık tutmayınca beni göstermiyor yanlız ses ve görüntü kurulumu yaptığımda en son seçenekte kameranızı ayarlama seçeneği burda beni net gösteriyo herhangi bir problem yok gibi kamera ayarlarındada bişe yok ayarlı ama ne hikmettir anlamadım karşı tarafa kamera daveti gönderdiğimde karşı taraf beni hiç bir surette göremiyor çok ilginç bir sorun anlattım size sanıırım ben bi çaresini bulamadım msn in en son versiyonunu yükledim liveyi yükledim yeniden formatladım everest kamera driveri yükledim bilgisayarcıya gösterdim ama işin içinden çıkamadılar bana yardım edebilecek biri varmı bu arada yahoda ve camfrogda sorun yok onlarda kamerayı etkin biçimde kullanıyorum kameradan resim falan cekiyorum ama msnde kamera açınca beni karşı tarafın görmesini nasıl sağlıyacaz bu iş inada bindi kameraneden böyle yapsın birde harici kamera denedim ama yine aynı sorun a4 tech denedim ama olmadı bir türlü imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat neden olmuyor..
ayrıca birde 3d kuran pragramı var bilirsiniz üç boyutlu kuranı kerim bu açılıyor ilk sayfayı açıyorum sonrada fatiha sayfasını açıyorum ve bakara suresinin bulunduğu yaprağı çevirdiğim zaman sayfalar kayboluyor birtek cilt kalıyor daha öncede dediğim gibi bilgisayarda olması gereken herşey yüklü başka hiç bi sorun yok birtek bu iki sorunu aşamadım daha önce bu bilgisayarda kamera açılıyodu sonradan oldu bilgisayar herhangi bir zarar görmedi daha bir aylık makine acil yardımlarınızı bekliyorum saygılar
ayrıca birde 3d kuran pragramı var bilirsiniz üç boyutlu kuranı kerim bu açılıyor ilk sayfayı açıyorum sonrada fatiha sayfasını açıyorum ve bakara suresinin bulunduğu yaprağı çevirdiğim zaman sayfalar kayboluyor birtek cilt kalıyor daha öncede dediğim gibi bilgisayarda olması gereken herşey yüklü başka hiç bi sorun yok birtek bu iki sorunu aşamadım daha önce bu bilgisayarda kamera açılıyodu sonradan oldu bilgisayar herhangi bir zarar görmedi daha bir aylık makine acil yardımlarınızı bekliyorum saygılar