kamer28 DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN.

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
Arkadaşlar üyelerimizden kamer28 in dogum günü bugun nice mutlu yıllara diyorum ve
iyi ki dogdun =)
hediyesini takdim edelim =)

Muhammed =) kurtuluş ve trablusgarptan ama idare et artık =) :melek

HONDA..........

ypd9c.jpg

doğum günün kutlu olsun nice yıllara...

Doğum Günün KutLuOlsun Kardeşim

doğum günün kutlu olsun =)

ayy ne guzel paylasımlar bunlar::goz:
allah saglıklı ,huzurlu guzel bır omur nasıp etsın..
sevdıklerınle nıce mutlu senelere arkadasım

Doğum günün kutlu olsun.
Allah hayırlı ve uzun ömür nasip etsin.

Muhmmet o zamanlar berabedik tabi ben cepheye mermi taşıyordum :p ama ben o tarihteysem sen daha geride olman lazım mesela 2. meşrutiyette falan =) =) hehehehe :melek :)P)

:D :D :D
sen bence bu yaş mevzuuna çok taktın :D ben senin 37 yaşında olduğunu kimseye söylemiyorum :D
istersen beni zorlama :D

yapma Muhammet ya =)

bu senın nickteki 28 dogum tarihin sec cıkarmayım diyorum ama sen üstüme geliıosun =) valla yaş farkı sabit olduguna göre ben 37 olunca sen 44 olacaksın .W:W:W:W:W:W:W:W: sen kurtuluşu trablusgarbı bana bu kadar iyi anlatmasaydın benım tarih dersim universitede o kadar iyi olmyacaktı ama yaşayan tarihsin sen :W tek ayagın deil iki ayagın cukurda artık :p

yapma Muhammet ya =)

bu senın nickteki 28 dogum tarihin sec cıkarmayım diyorum ama sen üstüme geliıosun =) valla yaş farkı sabit olduguna göre ben 37 olunca sen 44 olacaksın .W:W:W:W:W:W:W:W: sen kurtuluşu trablusgarbı bana bu kadar iyi anlatmasaydın benım tarih dersim universitede o kadar iyi olmyacaktı ama yaşayan tarihsin sen :W tek ayagın deil iki ayagın cukurda artık :p

yaş farkı sabit doğru ama sen benden 11 yaş büyük olunca ben nasıl senden büyük oluyorum..
ayrıyetten o dediğin tarihi olayları sen anlattın bana,,,öyle iyi anlamışımki beni yaşayan tarih olarak görüyorsun hemde öğretmen olarak:D teşekkürler saygı ile eğiliyorum:D

tamam tamam bu yaşlarda untman normal =) hadi bugun üstüne cok gelmeyeyim sen unutunca yaşadıklarını ben anlatıorıum sana beynim daha genc ya :W ondan yani hadi bakalım cok sıkıştırmayım hem yaşlıya hürmet edeyım biraz =)

Geri