Kamer Genç: Salı günü CHP’ye katılıyorum

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Kamer Genç: Salı günü CHP’ye katılıyorum

kamer-genc-sali-gunu-chp-ye-katiliyorum-668841.Jpeg

TUNCELİ Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve önümüzdeki salı günü yapılacak grup toplantısında CHP’ye katılacağını açıkladı.

Seçim bölgesi Tunceli’de bulunan bağımsız Milletvekili Kamer Genç, CHP’ye geçeceğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyen Genç, salı günü yapılacak grup toplantısında CHP'ye katılacağını belirtti. Tunceli’de bir hafta önce halkla buluştuğunu ve görüş aldığını söyleyen Genç, son olarak Çemişgezek, Pertek ve Hozat ilçelerine gidip, partili ve partisiz vatandaşlarla görüştüğünü, vatandaşların kendisini CHP’de görmek istediğini söylediğini aktardı.

CHP’nin iktidar yürüyüşünde kendisinin de olacağını ve Salı günü partiye kaydını yaptıracağını belirten Genç, seçmenlerin görüşü olarak bu kararı verdiğini kaydetti. Genç, “AKP’nin yarattığı bu faşist baskıdan kurtulmak için, Türkiye’nin daha çağdaş, aydınlık geleceği ve rejimin geleceği için, CHP’nin iktidarı için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Benimle birlikte bir çok Tuncelili de CHP’ye geçmek için bekliyor” dedi.

Meclis çatısı altında bugüne kadar sürdürdüğü sert muhalefetle ilgili soruya Genç, “Bundan sonra parti disiplinine uyarak, partinin ilkeleri doğrultusunda, disiplini doğrultusunda konuşacağım. Tunceli’den tüm CHP’lilere, tüm duyarlı demokrat olanlara esleniyorum. Herkesi iktidara yürümek için CHP’ye katılmaya davet ediyorum. Artık şu andan itibaren bana CHP’li diyebilirsiniz” dedi.

Ekli dosyalar

• kamer-genc-sali-gunu-chp-ye-katiliyorum-668841.jpg
    kamer-genc-sali-gunu-chp-ye-katiliyorum-668841.jpg
    22.4 KB · Görüntüleme: 2,108
hah bi sen eksiktin, senin de çiçek sulama maceralarını
tekrar dinlersek artık, chp'ye farklı bi gözle bakmaya baslarız :(

Arkadaşlar herkes kendi düşüncesini söyleme hakkına sahiptir ancak hakaret etme hakkını kimse size vermez.Biri tayyip bey der alemi ayağa kaldırırsınız ancak siz bunu yapmakta sorun görmezsiniz .....

Arkadaşlar herkes kendi düşüncesini söyleme hakkına sahiptir ancak hakaret etme hakkını kimse size vermez.Biri tayyip bey der alemi ayağa kaldırırsınız ancak siz bunu yapmakta sorun görmezsiniz .....

Dostum bir takım siyasi karikatüristler Erdoğan'ı 50 çeşit ''hayvan'' kılığında resmetti.
Erdoğan dava açtı ama mahkeme ''sorun yok,aynen devam'' dedi.

O zaman bu masum ve ''gerçek'' olan çiçek sulama muhabbettine çok da duygusal yaklaşmamak lazım.

Ülkede bu adamı destekkleyen sadece Cem Yılmaz gibi komedyenlerdir herhalde =)
Süper mizah duygusu var adamda bu konuda katılırım dostlara.

adam cicekleri suladi ama basbakan gibi milleti vatani ulkeyi satmadi enazindan... 7 yilda 17 milyarlik servet yapmadi en azindan.. hakkinda en ufak bir dosya yok :=) tayyip beyciler once tayyibinize bakin sonra bu adama bakin :=) ama yok elestiremezsiniz su hatasi var die.. nie .. cunki hatasi yok :D anca kendi aranizda dalga gecersiniz :=)

Dostum bir takım siyasi karikatüristler Erdoğan'ı 50 çeşit ''hayvan'' kılığında resmetti.
Erdoğan dava açtı ama mahkeme ''sorun yok,aynen devam'' dedi.

O zaman bu masum ve ''gerçek'' olan çiçek sulama muhabbettine çok da duygusal yaklaşmamak lazım.

Ülkede bu adamı destekkleyen sadece Cem Yılmaz gibi komedyenlerdir herhalde =)
Süper mizah duygusu var adamda bu konuda katılırım dostlara.

Erdoğan halkına,savcısına,işçisine "hayvan" muamelesi yaparsa ; sorun yok,devam demeleri gayet doğaldır.

Unutmayalım ki ! Komedyenler, gerçek üzerinden iş yapar.

Erdoğan'ın bu halka ne muamele yaptığını herkes görür. Tabi Erdoğancılıktan arınabilirse.

baktıki partinin başına bir tuncelili kürt soydaş geldi ..
hemen kapağı atalım ki yerimiz mevkimiz yükselsin.....dedi

ςαη;5025788' Alıntı:
Erdoğan halkına,savcısına,işçisine "hayvan" muamelesi yaparsa ; sorun yok,devam demeleri gayet doğaldır.

Unutmayalım ki ! Komedyenler, gerçek üzerinden iş yapar.

Erdoğan'ın bu halka ne muamele yaptığını herkes görür. Tabi Erdoğancılıktan arınabilirse.

Böyle düşünenleri toplu iğnenin dahi üretilemediği,ekmeğin karneyle alındığı döneme göndermek lazım.
Belli ki epey özlenmiş Erdoğansız o dönemler.
O zaman insan muamelesi görürsünüz sanırım =)

Çiçek Sulama İşi Güzel'de Ya Çiçek Meyva Verirse :)

Böyle düşünenleri toplu iğnenin dahi üretilemediği,ekmeğin karneyle alındığı döneme göndermek lazım.
Belli ki epey özlenmiş Erdoğansız o dönemler.
O zaman insan muamelesi görürsünüz sanırım =)

Şimdi insan muamelesi gördüğümüzü kanıtlasana ?

En kötü iktidar bile zamanında %100 zam yaptı maaşlara.

AKP ne yaptı ? en fazla %5.

e şimdi biz insan muamelesimi görüyoruz ?

Milyonlarca kredi kartı borçlusu,işsizi can çekişiyor. Erdoğan diyor ki her kurum 1 işçi alsa işsizlik olmaz. Bu mu insan muamelesi ?
Lafla peynir gemisi yürütmedir bu.

Böyle düşünenleri de el altından sıcak para akışının olduğu, gemilerin,jiplerin alındığı, hiçbir sorunun olmadığı,amerikanın sömürgesi olunan döneme yollamak lazım ama Türkiye tarihinde AKP'den başka böyle bi dönem olmadığı için gönderemiyoruz.

ςαη;5026380' Alıntı:

Milyonlarca kredi kartı borçlusu,işsizi can çekişiyor. Erdoğan diyor ki her kurum 1 işçi alsa işsizlik olmaz. Bu mu insan muamelesi ?

Böyle düşünenleri de el altından sıcak para akışının olduğu, gemilerin,jiplerin alındığı, hiçbir sorunun olmadığı,amerikanın sömürgesi olunan döneme yollamak lazım ama Türkiye tarihinde AKP'den başka böyle bi dönem olmadığı için gönderemiyoruz.

Dostum hiçbir zaman bu ülkenin memuru emeklisi memnun olmadı
olmuyor ve bir farklılaşma olmadığı takdirde olmayacaktırda.
Ülkenin başına geçen her kim olursa olsun kast ettiğin kesim memnun kalmayacak.
Nerden mi biliyorum biraz bak eski dönemlere.Daha geçen gün koalisyon döneminde kendini yakan işsizler diye video izledim.Bu ülkede %1 işsizlik beklemeyin.
Çünkü ömrümüz/ömürlerimiz büyük ihtimalle buna yetmeyecketir.

Bu bahsettiğin olayları istediğin adam her kimse MHP-CHP-DSP vs hangisi yapacaksa getirelim başa.
Ama ben hiçbirşeyin dğeişmeyeceğini hatta çoğu konuda geri gideceğimizi biliyorum.
Bunu tecrübe ettik zamanında.
Geçen dönemki koalisyon hükümetinin ne kadare acınacak halde olduğunu inkar etme bence.
Bu dönemde işler mükemmel değil bunun bende farkındayım ama o zamandan bu zamana değişenide tahlil edebilmek lazım.
Dünya'nın 4/3'ünün kullandığı bir sistem olan özelleştirme yapılınca ''ülke satılıyor'' diyorlar. =)
Yani ki bu insanalr AKP oy veren cahiller diyen sözde entellektüel kültür patlaması yaşadığını iddia eden kesimdir.
Neyse uzatmayalım velhasıl kelam böyledir.

Düşünün, adamların en büyük transferi Kamer Genç; bununla iftihar edecekler.Buda bu partinin ne kadar kaliteli(!) olduğunun göstergesi.

ςαη;5026380' Alıntı:

en kötü iktidar ??%100 zam??? :D
yok artık...
işsizlik mevzusuna gelince.geçen bir gazetenin iş ilanları sayfasına baktımda hiç işsizlik varmış gibi görünmüyor.bu gazetede ulusal falan değil ha yerel bi gazete.Türkiye de işsizlik yok Türkiye de vasıfsız eleman çok...herkes müdür olmak istiyor.kimse iş beğenmiyor.ben meslek sahibi olmayan bir üniversite öğrencisi iken bile iş bulabilirken:D...herkes istiyorki 3000 lira maaşla çalışıyım yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

en kötü iktidar ??%100 zam??? :D
yok artık...
işsizlik mevzusuna gelince.geçen bir gazetenin iş ilanları sayfasına baktımda hiç işsizlik varmış gibi görünmüyor.bu gazetede ulusal falan değil ha yerel bi gazete.Türkiye de işsizlik yok Türkiye de vasıfsız eleman çok...herkes müdür olmak istiyor.kimse iş beğenmiyor.ben meslek sahibi olmayan bir üniversite öğrencisi iken bile iş bulabilirken:D...herkes istiyorki 3000 lira maaşla çalışıyım yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

Ben orada benzetme yaptım. %100 zam olayında . Yani hemen bi iğne bulacaksınız yorumlamadan atlayon :D

3 liraya 5 köfte yoksa, 650 lirayada hayat yok dostum.

Başbakan ne diyor. 3 çocuk istiyorum.

3 çocuk + anne ve baba = 5 kişi

650 lira maaş alan bir emekli baba bu 5 kişiye bu parayla nasıl bakacak ?

Hadi diyelim 2 çocuk. Ne farkeder ?

İşsizlik yok diyosun. İşsizlik gazete ilanlarına göremi ölçülüyo ?

Ha öyleyse Türkiye'de herşey normal. Amerika gibi ülkeyiz.
Ekonomimiz taş gibi maşallah. dim?

Baştakiler kendini peygamber ilan ederse, halkın 3000 lira istemesi çok doğaldır.

ςαη;5027430' Alıntı:
Ben orada benzetme yaptım. %100 zam olayında . Yani hemen bi iğne bulacaksınız yorumlamadan atlayon :D

3 liraya 5 köfte yoksa, 650 lirayada hayat yok dostum.

Başbakan ne diyor. 3 çocuk istiyorum.

3 çocuk + anne ve baba = 5 kişi

650 lira maaş alan bir emekli baba bu 5 kişiye bu parayla nasıl bakacak ?

Hadi diyelim 2 çocuk. Ne farkeder ?

İşsizlik yok diyosun. İşsizlik gazete ilanlarına göremi ölçülüyo ?

Ha öyleyse Türkiye'de herşey normal. Amerika gibi ülkeyiz.
Ekonomimiz taş gibi maşallah. dim?

Baştakiler kendini peygamber ilan ederse, halkın 3000 lira istemesi çok doğaldır.

şükürsüzlükten geliyor başımıza bunlar hep

Geri