kalpkalbe.com

dostpartner

New member
Reaction score
0
demo site için burayı tıklayınız arkadaşlar

scirpti buradan indiriniz arkadaşlar

arkadaşlar ftp adresimde yer olmadı için ve bazı arkadaşlar bu olayın reklam oldunu sanmaktalar bu nednele bu scirpt ftp adresimden sildim koto sorunmum var bu nedenle rapid gibi dosya paylaşım sitelerde atamıyorum ancak şaun gecici olarak bana mp ile ulaşırsanız sizlere bu scirpt paylaşırım burada bulunan eski dostlar benim reklama ihtiyacımı olmadını anlar zaten neyse

Tek kelime " Süpper " =)

kardeş yanlız bende sql hatası verdi

Hata
SQL sorgusu:

# MySQL-Front Dump 2.5
#
# Host: localhost Database: matchmaker2
# --------------------------------------------------------
# Server version 3.22.34-shareware-debug
#
# Table structure for table 'adresdefteri'
#
CREATE TABLE IF NOT EXISTS adresdefteri(

id int( 10 ) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' AUTO_INCREMENT ,
uyeid int( 10 ) ,
ssid int( 10 ) ,
PRIMARY KEY ( id ) ,
KEY id( id ) ,
KEY id_2( id )
);

MySQL çıktısı:

#1067 - Invalid default value for 'id'

bunu nasıl cözebilirim adresdefteri dosyasi yok sanirim baslarini # kapatmayi denedim yinede beceremedik yardim edermisiniz

simdiden tesekkür ediyorum iyi paylasimlar

arkadaslar bu scp nin sql dosyasını çalıştırabileniniz varmı acaba ? çalışanını yada bunun çalıştırma yöntemini paylaşan olursa cok seviniriz ....

Ben Calıstırdım ama verilen script hatalı çalışmasına imkan yok arkadaşlar veren kişi sitesinin reklamını yaparak hatalı dosyaları vermiş...

Genede isteyen olursa sql düzelttim verebilirim..

acaba onu nasıl cozecez

Valla kimse sorunsuz bişey paylaşmıyor Naparsın :))

Eksik seylerle site reklamı yapıolar..

Valla kimse sorunsuz bişey paylaşmıyor Naparsın :))

Eksik seylerle site reklamı yapıolar..

arkadaşım ben reklam yapmıyorum reklam olan yer bana ayıt değil ancak ben buldum scirpt paylaşıyorum saygılarımla

Arkadasım Seninle Bayadır Bır Yerdeyiz ama Sorun suki Reklam yapmıs gıbı gorunmekdesin Nedeni Çok Basitki Sende bende bu scriptin defalarca burda yayınlandıgını biliyor ve herseferinde hatalı oldugunu goruyoruz Milleti KLandırmaya gerek yok...

eline saglık dostum

dostpartner' Alıntı:
demo site için burayı tıklayınız arkadaşlar

scirpti buradan indiriniz arkadaşlar

arkadaşlar ftp adresimde yer olmadı için ve bazı arkadaşlar bu olayın reklam oldunu sanmaktalar bu nednele bu scirpt ftp adresimden sildim koto sorunmum var bu nedenle rapid gibi dosya paylaşım sitelerde atamıyorum ancak şaun gecici olarak bana mp ile ulaşırsanız sizlere bu scirpt paylaşırım burada bulunan eski dostlar benim reklama ihtiyacımı olmadını anlar zaten neyse

eline sagılık dostum

aga bu scriptin sql sini istioz biz :D madem paylasım yaptın sqlsunu da bul..

ya gereksiz laf kalabalığı yapmayalım arkadaşın emeğine sağlık arkadaşım sende bıraktığın programların linkine bakarmısın hiç biri açmıyor arkadaşlar hevesleniyor açmıyınca hayal kırıklığı oluyor

elinde olan arkadaşlardanbirisi linki yenileyebilir mi ?

arkadaşlar linkler çalışmıyor, tekrar düzenleyebilir misiniz?

linki yenileyebilirmisiniz (Lütfen SQL dosyası çalısan bi script linki atın!!)

Geri