Kalkan BuĞlama

ejderler

New member
Bu tarif tecrübelerle sabittir....
Kalkan balıklarını ince ve uzun dilimleyerek,temizleyiniz.
Kalkan dilimlerini bolca mısır ununa bulayarak teflon bir tavada güzelce kızartınız.
Kızartma işlemi bittikten sonra bir su bardağı sıcak su koyularak tavanın kapağı kapatılır.
Kısık ateşte pişirilir.suyu çekene kadar beklenir ve yarım limon sıkılarak bir dakika daha kısık ateşte pişirilerek ateşten alınır ve servis yapılır...
NOT:BALIKLARIN LEZZETLİ OLMASI İÇİN KISIK ATEŞ KULLANINIZ...
LİMON BALIĞA PİŞİRİLME ESNASINDA KOYULURSA YAMEKTE ACIMA OLUR AMA SON BİRDAKİKADA SIKILIRSA HEM YEMEĞİN TADI BOZULMAZ HEN DE LİMON LEZZET VERİR.......
:clap ............................................AFİYET OLSUN................................................:clap

Dostlar Ne İÇİndİr......................?...........
Balik Yemeklerİ Tarİflerİm Devam Edecek Ama TeŞekkÜrÜ Çok GÖrmeyİnİz....
.................................................balikÇidan..................................dostluk Adina....
 

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
evet katılıyorum çok lezzetli bi balık eline sağlık..
 

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
çok güzel olacağına eminim. balığı çok seviyorum. :D

eline sağlık.
 

HTML

Üst