admiral
New member
- Reaction score
- 0
Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'nin altyapıdan gelen genç file bekçisi Mert Günok, "Volkan Ağabey bıraktığında ben Fenerbahçe kalesini devralabilirim" dedi.
Mert Günok, sarı-lacivertli ekibin sabah antrenmanının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Genç file bekçisi, milli kaleci Volkan Demirel’i "Türkiye’nin son yıllardaki en iyi kalecisi" olarak gösterirken, "Volkan Ağabey bıraktığında ben Fenerbahçe kalesini devralabilirim" dedi.
Günok, 10 yaşından beri Fenerbahçe’de olduğunu belirterek, "Altyapısından yetiştiğim Fenerbahçe’nin yöneticisinden, taraftarına kadar tüm Fenerbahçelilerin dünya Fenerbahçeliler gününü kutlarım" dedi. UEFA Şampiyonlar Ligi maçları öncesi çok yoğun hazırlandıklarını ifade eden Günok, "Şampiyonlar Ligi’nde kimin rakip olduğu önemli değil. Kim olursa olsun biz sahaya galibiyet için çıkacağız ve galip geleceğimizden de eminim" diye konuştu.
Takım kalecileri arasında "saygıya dayalı çok güzel bir rekabet olduğunu" ifade eden Mert Günok, bir soru üzerine de "Oynamak ve kendisini göstermek istediğini ve Fenerbahçe kalesini koruma konusunda hiç umutsuzluğa kapılmadığını" vurguladı. Volkan Demirel’in Türkiye’nin son yıllardaki en iyi kalecisi olduğunu belirten Mert Günok, "Saygıda kusur etmeyeceğim ama şu anda kendisine en yakın ben görünüyorum" dedi.
Genç file bekçisi, Fenerbahçe’de kaleyi devralmayı hedeflediğini söyledi.
Günok, Volkan Demirel’in bırakması halinde arkadaşlarıyla birlikte Fenerbahçe kalesini korumaya hazır olduklarını dile getirdi.