Kaleci VOLKAN...

daimakce

New member
Reaction score
0
Bu kalecinin ne iş yaptığını bilen varsa bana söylesin zamansız çıkmalar yüzünden FB en az 4-5 gol yedi.defansın da moralini bozdu.En son Eskişehir maçında edunun topuna çıktı Hem eduyu demoralize etti hemde taktı yaktı.Volkan a bir önlem almalı takı yoksa dahada kötü olacak.Göreceksiniz Arsenal maçında yine yanlış çıkışlarla takımı perişan edecek.

Bu kalecinin ne iş yaptığını bilen varsa bana söylesin zamansız çıkmalar yüzünden FB en az 4-5 gol yedi.defansın da moralini bozdu.En son Eskişehir maçında edunun topuna çıktı Hem eduyu demoralize etti hemde taktı yaktı.Volkan a bir önlem almalı takı yoksa dahada kötü olacak.Göreceksiniz Arsenal maçında yine yanlış çıkışlarla takımı perişan edecek.

Arkadaşım amatör takımlar dahil tam 7 sene lisanslı futbol oynadım.Mevkim stoperdi.Hocalarımızın bize öğrettiği ilk şey altıpasın içine ve önüne gelen topu kaleciye bırakıp rakip forvet oyuncusuna perdeleme yapacaksın.O topu Volkan çıkmış ve doğruyu yapmış ama gerizekalı Edu forvet oyuncusuna perdeleme yapacağına kendi kalecisine yapıyor.Lütfen futbol oyununda mevkilerin görevlerini bilmeden yorum yapmayalım...

tamam öğrendim ve yorumumu geri alıyorum.Ama sadece ben değil EDU da bilmiyomuş bunu tecrübeli oyuncu brezilyalı hemde milli takımda oynamış..Neyse sen daha iyi bilirsin.benim bildiğim oyunda gereken ne ise o yapılır.kural fasa fiso...hatalı Edu değil Volkan...

Bu Adamı Da FenerLi ArkadaşLar Bir GökLere Çıkartıyorsunuz(Geçen Sene ŞampiyonLar Ligi MaçLarı SonraLarı), Bir Yerin Dibine Sokuyorsunuz(Bu Seneki Ligde HataLı Yediği GoLLerden Sonra) Bir Karar Verin Artık...

Takımda Kim Adam AkıLLı Oynuyor Ki Bu Adama Bu DenLi YükLeniyorsunuz!!!

İnşaLLah Sonu Rüştü Gibi OLmasında...

Ben açıkcası bir galatasaraylı olarak kaleci volkanın performansından son derece memnunun : )

adamı cerrahpaşa halı sahasından alır kartaldan getirip en uçö noktaya getirirsen olacağı budur voılkanı halı saha maçında kaleye almam bir fenerbahçeli olarak geldiği ilkl günden beri bunu savnunur bunu söylerim pailodan inip porchelere binersen bozar adamı kaldıramadı! volkan babacan hiç değilse kalede kaleci varmış gibi duruyor itibarını uyandırıyor bende!! geçen yıl şampiyonluğu verdiler edu ile

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3680266' Alıntı:
Arkadaşım amatör takımlar dahil tam 7 sene lisanslı futbol oynadım.Mevkim stoperdi.Hocalarımızın bize öğrettiği ilk şey altıpasın içine ve önüne gelen topu kaleciye bırakıp rakip forvet oyuncusuna perdeleme yapacaksın.O topu Volkan çıkmış ve doğruyu yapmış ama gerizekalı Edu forvet oyuncusuna perdeleme yapacağına kendi kalecisine yapıyor.Lütfen futbol oyununda mevkilerin görevlerini bilmeden yorum yapmayalım...

kalecide eğer kalesini terk ediyorsa ne olursa olsun bırak vb çıktıysa o topa vurucak bende bunu bilir bunu söylerim yıksın eduyu vursun bi şekilde

katılıyorum:D:D:D

Bu Adamı Da FenerLi ArkadaşLar Bir GökLere Çıkartıyorsunuz(Geçen Sene ŞampiyonLar Ligi MaçLarı SonraLarı), Bir Yerin Dibine Sokuyorsunuz(Bu Seneki Ligde HataLı Yediği GoLLerden Sonra) Bir Karar Verin Artık...

Takımda Kim Adam AkıLLı Oynuyor Ki Bu Adama Bu DenLi YükLeniyorsunuz!!!

İnşaLLah Sonu Rüştü Gibi OLmasında...

o maçıda kendiş getirdi penaltılara 40 metreden gol yedi bırakında 2 tane penaltı çıkarsın tosun dua etsin o maçta kahraman oldu yoxa havalaında içeri zor girerdi

yorum için teşekkür ederim..
kahraman Edu'Lar,Servet'Ler oLduktan sonra (!)
Aragones'Ler,Skibbe'Ler,VoLkan'Lar,Aykut'Lar,Sanctis'Ler gidip-geLir boyuna..

Geri