Kaleci Rüştü o golü neden yedi?

Blue_Secret

Қądįм Ðơ§Т
Reaction score
0
muegpy.gif

Euro 2008'de A Milli Takım'ın Almanya karşısındaki 3- 2'lik mağlubiyetinde yediği ikinci golle tepkileri üzerine çeken kaleci Rüştü ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Hırvatistan maçında kulak zarı yırtılan Rüştü'nün denge, çınlama ve ağrı sorunu yüzünden hatalı çıkışıyla Almanya'dan 2. golü yediği ileri sürüldü...

Rüştü, çeyrek finalde elediğimiz Hırvatistan maçında rakip takım oyuncularından biriyle çarpıştı. Bu çarpışmada kulak zarı yırtıldı. Ancak Rüştü bunu fark etmedi. Maç bitiminde kulağında şiddetli ağrı hisseden Rüştü'ye Milli Takım doktorları rahatsızlığı teşhis etmeden ağrı kesici verdi. Kulak zarının yırtık olduğundan habersiz Rüştü, geçtiğimiz çarşamba günü Almanya maçına çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk ve Sevdican Güneş'in haberine göre; EURO 2008'de A Milli Takım'ın Almanya karşısındaki 3- 2'lik mağlubiyetinde yediği ikinci golle tepkileri üzerine çeken kaleci Rüştü'nün, karşılaşmaya kulak zarı yırtık halde çıktığı ortaya çıktı. Hırvatistan maçındaki bir pozisyonda rakip takımın oyuncusuyla çarpıştığı sırada kulak zarı yırtılan ancak bunu fark etmeyen Rüştü'nün rahatsızlığı dün sabah check-up için geldiği hastanede ortaya çıktı. Uzmanlar, kulak zarındaki yırtığın denge kaybı, şiddetli ağrı ve aşırı çınlamaya neden olduğunu söylerken Rüştü'nün Almanya maçında yediği ikinci gole neden olan hatalı çıkışına da bu rahatsızlığın neden olmuş olabileceği iddia edildi.

Haber 7

SağırLıkla goL yemenin ne alakası var.

bence o golü yemesinin asıl nedeni adamın bir türlü süperman kılavıma gelememesinden kaynaklanıyo adam kendine hala superman sanıyo. uçuyo ya insan bide önüne bakar yaw
ilerisini düşünen kahraman olamaz ör.panter rüştü :durdurun:durdurun:durdurun

zaten hep iddaa ediliyor:D

Rüştü'nün canı küfür yemek istemiş naparım naparım da yerım kufurlerı demıs..Dusunmus tasınmıs sonunda sacma sapan bır gol yersem bana ana avrat dumduz gıderler bende rahatlarım demıs ve yemiiiiiiş...

SağırLıkla goL yemenin ne alakası var.

ne alaksı var canım

onunla alakası yok adam topu tutamıyo ki zatn adam kaleden çıkıyo kulak zarıyla ne alakası var :durdurun

beyne giden denge sinirleri kulaktan gectiğini biliyorum ve bu salyangoz denen organın içindeki sıvı ile sağlandığını biliyorum spor gibi aktiviteleri gercekleştirmek için dengeye ihtiyac var sonucta rüştü bi spor yapıyo ve sporda harekete dayalı bir aktivite bana mantıklı geldi ama su kaleci volkandada var =)

Sonucta Yedımı Yedı Elendıkmı Elendık Banane Gerısınden Yapsın Jubılesını Artık

kulakla ne alakası var demeyin vücudun dengesi bildiğiniz üzere kulakla alakalı..benim kulağımda sorun çıkmıştı devamlı başım dönüyordu,sabit bir çizgi üzerinde yürüyemiyordum.zaten zavallı milli takımımız ne yapsa yaranamıyor.ben gurur duyuyorum onlarla ve rüştüde en sevdiğim futbolcu.sakat olduğu halde en iisi için uğraştı.türk milletine yaranamazsınız zaten.

beyne giden denge sinirleri kulaktan gectiğini biliyorum ve bu salyangoz denen organın içindeki sıvı ile sağlandığını biliyorum spor gibi aktiviteleri gercekleştirmek için dengeye ihtiyac var sonucta rüştü bi spor yapıyo ve sporda harekete dayalı bir aktivite bana mantıklı geldi ama su kaleci volkandada var =)

ne yani kaleden çıkmasının nedeni kulak mı bir de bunu düşün :eek:ut:

kuLak denge için çok önemLi.. Özellikle denize veya havuza girdiğinizde kulağınıza su kaçtıgında nasılda sallanıyoruz =) iddiaLar doğru oLabiLir ama hataLı goLü ört bas edemez =)

valla ben çektiğim için biliyorum sarhoş gibi gezmiştim..benim kulak burun boğaz dr um çok yakın arkadaşım,hh de de üye sorarız yani etkileyip etkilemeyeceğini.ben tomografi dahi çektirmiştim baya dr a gitmiştim düzelsin die kulaktaki denge sıvısı.kulak zarı yırtılması daha kötü valla

nasıl etkilemez ki kaleciyi..arkadaslarımdan biliyorum kulak zarı denge icin cok onemli..ama yine de ruştunun genel bi sorunu bu bence boşa cıkma ...sürekli aynı hatalarıyla gol yiyoruz..bknz bosna macı dk 88 korner rustu boşa cıkıyo bosna 3-2 yeniyor...

hic bizamn guven vermiyor..sakat oldugunda olmadıgında....

ispanyolların ruştu icin bi sozu vardı ...rus dagları kadar dengesiz bi kaleci diye...biraz haklılar sanırım...

ne olursa olsun bizim ulusal takımn kalesini yıllarca korudugu icin kendisine cok teşekkur ederiz...

Geri