Kale Hakan'a emanet !..

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli Fortis Kupası maçlarında kaledeki tercihi Hakan Arıkan olarak belirledi. Denizli 5 Ocak'da Gaziantep Büyükşehir belediyespor maçından başlamak üzere Fortis kupasında kalede Rüştü yerine Hakan'ı tercih edecek olmasını şöyle değerlendirdi:

"Hakan'a ne zaman görev versem beni hiç mahçup etmedi. Fortis kupasının tüm maçlarında finale çıktığımız taktirde bile kalede hep Hakan olacak. Buradan Rüştü'den menmun değilim anlamı kesinlikle çıkmasın. Fortis kupası maçları için böyle bir plan yaptım. Yoksa Rüştü gibi bir tecrübe abidesinin karizmasını asla kimseyle tartışmam. " dedi.

Ligtv

mustafa denizli'nin bjk ya gelmesi eminim rakiplerini çok sevindirmiştir. ne de olsa kendisi fb yi şampiyonlar ligi tarihinde ulaşılması güç bir rekora taşımıştır =)
takımın başına geldiğinden beri aldığı skorlarla da bu kabiliyete (?) hala sahip olduğunu gösteriyor.
"adam gibi adam" larla anlaşamayan yönetim kendine uygun birini buldu işte

koskoca beşiktaş klübü demirören gibi bi adama emanetken;kalemiz hakan'a emanet olsa ne değişir ki ?

1 2 ŞansızLık Yaşamış oLabılır..Biz DesteqimizLe Ona Güç VereLim..

ben onun kaleci bile olduğuna inanmıyorum hele bir zamanlar milli takımın bile kalesinin ona emanet edildiğini hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Beşiktaşın kalesinde rüştüden iyi bir yedek hakandan ise hiç birşey olmaz

yapmayın arkadaşlar hakan iyi bi kaleci o kadar yerden yere vurmayın maç eksiği yüzünden formsuz olabilir bence basarılı olacaktır. En azından arkasında duralım gençlere güvenelim

Geri